icon

Pomohli vám antidepresíva?

13. feb 2025

baby muzi vsetci co mate skusenosti, neľutujete ze ste zacali brat? Pomohli vam ? Vedľajšie účinky zle, alebo ziadne ? Kedy vam zacali zaberať a ake to bolo na zaciatku ? Ake ste brali ? Proste by som rada vedela nejake skusenosti ludi pretoze zacinam brat ..
popripade dali ste si vecer jedno pivko, dva raz za cas ? ( samozrejme nie pravidelne, raz za cas ) to mi vobec nechyba ale doteraz som si obcas ( raz za tyzden niekedy ani nie ) vecer jedno dva pivka dala … ci neodporúčate vobec ? Dakujem za vsetky rady a vsetko co mi moze pomoct … pekny vecer vsetkym

michaella24
13. feb 2025

Ahoj, nie neľutujem. Antidepresíva beriem už asi 6 rokov. Mala som prestávku v tehotenstve a rok od pôrodu, lebo som veľmi bojovala sa k nim nevrátiť, ale spôsobilo mi to akurát tak škodu. Vínko/pivo si dám, nemám s tým problém, ale neodporúčam to, lebo to môže zhoršiť stav. Že to mne nič nerobí neznamená, že to nič neurobí aj druhému. Ale teda v liečbe som spokojná, aj keď nie zdravá. Mávam svoje dni, mávam svoje dni, mávam dni, kedy by som šťastie mohla rozdávať. Určite liečbu neľutujem, aj keď mi je ľúto, že sa mi pohli hormóny po pôrode zlým smerom a pribrala som.

bielasovicka
13. feb 2025

Tiež beriem ad a nie, nemala som nikdy žiadne vedľajšie účinky. A keď máme nejakú oslavu, aj vínko si dám.Mne pomohli asi tak po pár dňoch. Cca po 5 dňoch.

milaadka
13. feb 2025

Ja som taktiež ako bolo vyššie zmienené AD vysadila a po pol roku som sa k nim opäť vrátila. Určite ich teraz budem brať, nevysadzovať , mne je s nimi dobre a nechcem sa cítiť tak ako som sa cítila bez nich.. Taktiež si raz za čas dám vínko 🙂 nie každý deň samozrejme ale občas áno…

zobaka
13. feb 2025

ja lutujem, ze som vysadila, ked som zacala brat naspat konecne zacinam citit aj zivot