Pomohol niekomu Peritol?
Ahojte máte niekto skúsenosti s užívaním lieku Peritol? Pomohol niekomu? Na váhe?
@suzitok užívam ho od stredy začala som polkou tablety a dnes som si dala celú kedy uvidím že mi to pomohlo? Vážim 59,kg chcela by som ešte pribrať
@miamia04 hej skúsila na začiatku ma uspávalo ale teraz asi v pohode keď niečo robím tak to tak necítiť
@miamia04 myslíš že aj mne pomôže?
@miamia04 lebo som sa dnes vážila a mám 59 kg aj to ako kedy niekedy 58,9kg ale chcela by som pribrať aspoň na 61 kg asi by som sa nemala vážiť každý deň a myslieť na váhu
@miamia04 no dnes som sa vážila na lačno a ukázala raz 58,9 raz 59 kg a tiež mám z toho stres
@miamia04 už ma aj muž hreší za to že mi už šibe z toho váženia že to není nič pomôže mi ten Peritol? Voľakedy som mala 62 kg a teraz toto krv všetko je OK
@miamia04 ahoj je normálne že mi váha kolíše v pondelok som mala 59 kg a dnes 58,6 kg a jem pravidelne a užívam ten Peritol pred 5 mesiacmi som 62 kg
@miamia04 myslíš že je to tým že stále myslím na svoju váhu a sledujem sa a vážim?a z toho potom mám nervy a stres musím povedať mužovi nech ju schová
@miamia04 ja sa bojím toho že budem chudnúť preto sa vážim skoro každý deň už mi z toho šibe a mám stres že to nejde hore pri tom krv mám v poriadku
Bože baby neodpisujte jej. Uz tu má 63 tému, že schudla jeden a pol kila. Dievčatá ti tu opakovane radili, aby si išla k psychiatrovi, nie je to normálne ako sa sleduješ. Nie si chudá ani náhodou a už vôbec nie vychudnutá a podvyživená. Daj si do poriadku hlavu a už nerieš svoju váhu.
Výsledky krvi máš v poriadku, len hlavu nemáš v poriadku. Ries to s lekárom.
@stanulienkat hlavu mám v poriadku
@miamia04 veď práve že všetko je ok aj krv
@pupetko263 zdravim map niekto roblem s prehĺtaním a pomohol mu peritol?

@miamia04 áno