Pomôže operácia tenisového lakťa zmierniť bolesť?
Zdravím, chcem sa opýtať mal niekto operáciu tenisového lakťa a ci mu to pomohlo? Ďakujem
Ano pomohlo.
@niktooooo naozaj ta to preslo po roku a pol? Lebo ja mam tenisový laket uz 7 mesiacov a mam pocit, ze ma to bude boliet do konca zivota. Mne v akútnej fáze pomohla rázová vlna, teraz to mam take utlmenejsie, ale stale to pri aj miernej zaťaží citim.
@mistymay33 kolko krát si mala rázovú vlnu? Ja 8x a skončila som s tým, že ma to stále bolí, ale po nejakom čase tá bolesť odoznela. Mne neurologička hovorila o tom aby som si ľadovala lakeť.
@lenusiatko po operácii už bolesti neboli?
@zalka ja som bola spolu 9 krat myslim, mne to v tej akútnej fáze pomohlo, ukazali mi aj nejake uvoľňovacie cviky a potom to tak nejako odznelo, ale pri námahe alebo fyzickej aktivite to stale niekde v hĺbke lakťa citim.
@mistymay33 ja som mala šťastie, lebo cca pol roka po kúre som bola v kúpeloch a tam som si pýtala niečo na lakeť .. tak mi dali laser teda terapiu. A fakt mi to udržalo.
@boris883 boli 3 mesiace isto
@mistymay33 ano tak ako hovorim tak to prešlo. je to bolest taka tupá nperijemna ale tým cvičením to naozaj pomože. stlačat dane miesto tlakom akoby masirovat a spravne cvičit cca minutu držat v napati potom chvilu oddycho a zas opakovat štyrikart za sebou a ako hovorim potom za mesiac to odznelo ..a takisto aj golfový laket

@boris883 a razová vlna nepomáha?