icon

Poradíte dobrý krém na vrásky?

evinarat
28. sep 2014

Doteraz som nemala žiadne, ale ako kojím a v noci milión krát vstávam sa mi okolo očí začína niečo črtať , viete poradiť čo na to? Ďakujem za rady 🙂 🙂 🙂

takasom
15. mar 2015

Ja teraz ficim na kreme botuline gold a striedam to s inymi spevnujucimi ako s kyselinou hylauronovou pripadne ako tu boli uz spominane pletove masky 🙂 dnes ich je uz na trhu neskutocne mnozstvo

gwynet
15. mar 2015

Já používám pleťové masky 2 x táždne. Perfektní sú s dvojfázové s protistárnucím účinkom a buničité s kolagenom od Puredermu anebo Skinlit. Som z nich nadšená pretože pleť okamžite reaguje a účinok je okamžitý. Hlavne neinvestujete do toho toľko, taká maska stojí 1 až 2 eura. Ja používám sérum aktivátor mladosti a je perfektný!!!!

kikussik
13. júl 2015

aj ja pouzivam elysson .. ale zo http://www.susiesgem.com/#!domov/cgxv .. je to to iste, ale robia aj luxusnejsie rady.. pleť je totalne rozžiarena, uz ich maju aj vsetky kamosky 🙂

jankazav
17. júl 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Ja používam tento a som spokojná - http://ajurshop.sk/produkt/eclat-krem-proti-vraskam/

fairinaa2
18. júl 2015
Používateľ fairinaa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.

Dnes už sa ani tým krémom nedá veriť... 😒 Keď už, tak mne veľmi pomohlo, že som prestala fajčiť a začala som si očisťovať telo vďaka orientálnej medicíne. Dokonca som si kúpila aj taký prístroj na domácu liečbu, čo pomáha bojovať proti vráskam 🙂

spirit16
18. júl 2015

Na vypnutie pleti je vyborny pomarancovy olej od Justu do zakladneho kremu.
Ja si robim svoj krem, bez parabenov a chemie a ked si do toho pridam pomarancovy olej tak uz nic viac nepotrebujem 🙂

zuzanadringus
18. júl 2015

V mojich inzerátoch mám krémy od Loreal Paris... Pozri si... Ja som ich dostala do daru, ale nepotrebujem ich- zatiaľ... 🙂

miriamka001
19. júl 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Súhlasím, vidím to na svojej mamine. Tá sa nedávno začala zdravšie stravovať, čistí si organizmus a tiež používa liečebné prístroje prosti vráskam (aj proti bolesti) a je jej ďaleko lepšie a presne tak aj vyzerá 😉

lenkanovakkova
20. júl 2015
Používateľ lenkanovakkova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenkanovakkova.

Liečebný prístroj proti vráskam?? To ako? Môžem vedieť viac?? 😨

fairinaa2
22. júl 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.

Noo neviem aký prístroj myslí zrovna miriamka, ale ja som si kúpila prístroj Cellion 🙂 Na webe som vyčítala, že je výborný (okrem iného) prosti vráskam, tak ho momentálne používam 🙂 odvtedy aj lepšie spávam a viem sa aj viac sústrediť, vraj za to môže tiež on 😀

miriamka001
26. júl 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Myslíš ten zo stránky http://www.okamzitauleva.cz/ ? lebo mamina ho má odtiaľto, ja som ho objednávala pre ňu... výborná kúpa, vôbec neľutujem 🙂

dusika11
26. júl 2015

ja som si kupila mandlovy olej ale naj..je tvarova gymnastika..mam knihu od tekelyovej...precvicovanim svalov na tvary ziskas kontury a vrasky nebudu tak viditelne....ja to momentalne zanedbavam ale ked som cvicila bolo to vidiet

gwynet
27. júl 2015

Ahoj evinarat, už som písala o maskách a aj o aktivátoru mladosti, ktorý používám ,ale mám ešte jeden dobrý trik na vrásky okolo očí. Má to efekt,ktorý vidíš hneď po aplikácii v zrkadle. Zmiešam 100% maruľový olej (Amincer Pharma) s denným krémom alebo s make-upom (podľa toho či idem spať, alebo idem von) a vklepem okolo očí. Chvíľku počkám , pokožka sa okolo očí hydratuje a vyzerá veeeeľmi pekne. Používaj aj očné masky okolo očí, sú super a o pleť je treba sa starať. Dám tip : Purederm Kolagenové náplasti pod oči (v balení je 30 ks na celý mesiac!!!!!!!) a stojí veľmi málo. Milujem masky a tak o nich píšem stále, ale aj sa viem v tomto dos´t dobre orientovať.

jenifferka
27. júl 2015

Ja na očné okolie používam take kolagenové vankusiky pod oci ,( vola sa to presne kolagénova kristalova ocna maska ) vždy ich mam v chladnicke pretoze milujem ten pocit ked to tak prijemne chladí a zaroveň to splní učel vyhladí a rozjasní očné okolie a neposobím tak unavene 🙂

fairinaa2
28. júl 2015

Áno, presne ten myslím, tiež som kupovala u http://www.okamzitauleva.cz/ 🙂 Teším sa, že je nás tu viac priaznivcov. 😀 😀

petra7777
28. júl 2015

Najlepšie je si necápať na ksicht žiadny krém....Nepoužívam žiadne krémy a starneme všetci...netreba riešiť také hlúposti :(

petusa2323
24. nov 2015
Používateľ petusa2323 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petusa2323.

Ja som dostala asi pred týždňom k narodkám toto http://www.pevoniaeshop.cz/shop-item/detail/c-complex-1 takže sa maximááááálne vytešujem a šetrím lebo je to trošku drahšie :P Ale je to naozaj super zatiaľ, first impresson je veľmi dobrý

zanet63
25. nov 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

ja zistim aky mamina pouziva ten si velmi vychlavuje

adinka83
26. nov 2015
Používateľ adinka83 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adinka83.

@petusa2323 akurát mi prišlo vhod, pomaly rozmýšľam nad vianočnými darčekmi a amaminu by isto niečo také potešilo... @zanet63 tak potom prosim napis aky ma 🙂 diky diky

kikurka
28. nov 2015
Používateľ kikurka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kikurka.

@petra777 Určite nesúhlasím o pleť sa treba starať možno máš teraz pocit že to pokožke nechýba ale príde vek keď uvidíš že tá pleť potrebuje či už nejaký krém olej alebo sérum proste nejakú tú výživu

dekys
28. nov 2015

baby a co pletový arganový olej? cistý myslim

friday13th
28. nov 2015

mna napadol aj ricínový olej. . .

petra7777
28. nov 2015

@kikurka O chvílu budem mať sto rokov a necapem si na tvár žiaden krém, ani som to nikdy nerobila 🙂

elik5
15. mar 2016

podla mojho nazoru je krem dolezity, dakedy tie kremy neboli take kvalitne alebo sa nepouzivali ziadne a ludia vyzerali vo svojom veku starsie.. ale su aj mnohe testy, ktore analyzuju plet pred a po naneseni pripravkov a vysledky su meratelne. ja sama vidim, ze ked nepouzijem krem dlhsiu dobu, tak sa mi plet zhorsi a na dotyk je drsnejsia. kremy s arganovym olejom su vyborne, pouzivala som, zlepsili sa mi vyrazky. aj kyselina hyaluronova zlepsuje akne. na vrasky sa mi najlepsie zdaju peptidove kremy alebo retinol. aj mandlovy olej je super, najlepsie je kombinacia viacerych olejov. kokosovy olej mne plet vysusuje. kozmetiku striedam vzdy inu ked miniem po nejakej dobe, aby som si vedela vyhodnotit co mi robi najlepsie. na vrasky su u mna na prvom mieste peptidovy a retinolovy krem, neviem co je lepsie, mozno sa viac priklanam ku peptidom. serum s kremom kombinovat. a na druhom asi ibistek.

alenus454
8. máj 2016
Používateľ alenus454 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenus454.

Mne sa tiez v poslednom case velmi zacali tvorit vrasky, okolo oci hlavne. Mala som stresovejsie obdobie, ale mazem sa stale no nezabranila som tomu nijak ☹

anulienkalenka
20. máj 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@alenus454 a akú kozmetiku používaš? Skús nejakú prírodnejšiu variantu 🙂 Moja mamina dlhé roky premasťuje pokožku olejčekmi a vyhovuje jej to. Ja používam kozmetiku pevonia, s menej olejmi, lebo mám trošku mastnejšiu pleť stále v mojich rokoch 😔

zabka788
25. máj 2016
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

@anulienkalenka tuto aj ja pouzivam, ale telovu 🙂 a je celkom fajn

naturonline
3. jún 2016

@evinarat Dobrý deň spomínate, že v noci často vstávať a ste si všimli vznik vrások. Teda by ste mali zvýšiť pozornosť a dopriať pleti väčšiu starostlivosť nakoľko to potrebuje v takomto období. Málo spánku sa Vám môže veľmi rýchlo odzrkadliť na tvári a môže vrások pribudnúť aj viac. My matky to máme veľmi náročné, ale čo by sme pre naše ratolesti neurobili, však🙂 Chcela som Vám aj poradiť ohľadom správneho výberu krému. Potrebovala by som samozrejme vedieť, či je Vaša pleť citlivá teraz v období dojčenia, alebo aj pred tým bola citlivá a aký typ pleti máte? V závislosti od týchto faktov by sme mohli vybrať najvhodnejší krém. Ak nemáte priveľmi citlivú pleť ideálny by bolo Intenzívne kolagénové sérum aj na očné partie pre jemnú, vráskam náchylnú pleť, aj na očné vrásky, s vysokým anti-aging efektom. Jemné intenzívne ošetrujúce sérum na báze rastlinného kolagénu s hodvábnymi proteínmi. Vďaka unikátnym vlastnostiam hodvábnych proteínov sa spája toto sérum s keratínom Vašej pleti a vytvára tak odolný, hydratačný ochranný film. Obohatené o veľmi jedinečnú účinnú látku hydroxyprolín, ktorá stimuluje a chráni prirodzené kolagénové vlákna a tým pokožku ochraňuje pred jej stárnutím a tvorbou vrások.
https://www.naturonline.sk/sk/kozmetika-pre-kra...
Pekný deň prajem.

sova76
3. jún 2016

Uz velmi dlho nepouzivam ziadne kremy, vylucne pletove oleje. Plet mam velmi citlivu a suchu. Odvtedy co ich pouzivam napr. mandlovy, citrusovy...tak je plet super... dalej je potrebny pravidelny pitny rezim, aby plet neochabla a nevraskavela viac, nez je dane vekom ;) a samozrejme spanok. Nemyslim, ze je potrebne saliet, skor vydrzkat, nez to obdobie sko ci a budes sa moct riadne vyspat + tekutiny su zaklad.