icon

Poraďte dobrého gynekológa v Nitre na liečbu endometriózy

janka300
28. feb 2013

Ahojte, liečim sa na endometriozu u doktora Oberta v Nr, žiaľ prestávam byť spokojná, nakoľko má veľmi veľa pacientiek a vždy ma odbije skoro medzi dverami. Dokonca ma odmietol vyšetriť, vraj netreba robiť sono,veľmi som sklamaná. Nerieši môj problém, len do mňa dopuje antikoncepciu a nič z toho. Lieči sa niekto na podobnú diagnozu a vie mi poradiť fakt odborníka? Dakujem

jfd
28. feb 2013

@janka300 \já chodim k Hlavačkovi na Klokočinské poliklinice. Pečlivej chlap, když jsem tam byla poprvé, ptal se mě na vjeci, na který se nikdy nikdo neptal.ˇPravidleně u něj jsem 30 minut. Je fakt pečlivej.

oliverko5
28. feb 2013

ahoj ja som chodila tiez do NR k Obertovi odisla som od neho nakolko som bola tiez nespokojna neliecil odbil ma..potom mi znama vybavila lekara v poprade bola som u neho asi 2 krat do tretice ma operoval mala som endometriozu 3 stupna mla som to rozlezene uplne vsade aj na mechury a na ladvinach..mne pomohol strasne a budem mu vdacna do konca zivota lebo asi 5 mesiacou po operacii som otehotnela a to mi lekari tvrdili ze deti nikdy mat nebudem..nelutujem to ze som bola az v poprade bola som tam len 3 krat a stalo to za to ..ak by si mla zaujem napis IP a poslem kontakt pomohol aj kamoske a tiez sa z toho dostala.

janemari
1. mar 2013

Ahojky, ja mám rovnakú diagnozu ako ty, mňa operoval a staral sa o mňa dr.Bielik v nemocnici v BB a on je jeden z najväčších odborníkov na túto diagnozu na Slovensku. Aj jeho prístup sa mi páčil,bola som spokojná.Takže odporúčam BB a primár Bielik.