Poraďte niečo účinné na liečbu problematickej pleti
Ahojte, mám 35 rokov a už od 15 problémy s pleťou, ale veľké - chrbát samá vyrážka, jazvy po akné ružové i biele, pigment, aj na tvári to mám...
urobím všetko, len aby som sa toho zbavila, poznáte kvalitnú kozmetiku plus vnútornú liečbu? chcem aj nechať zmiznúť tie jazvičky, prosím moc
Prosím, napíšte mi, čo a ako, tie,čo robíte s kozmetikou, alebo aj skrátka len tak, ak viete poradiť
Mary Kay, nourifusion? čo mám skúsiť? a ako sa liečiť vnútorne? pomože aloe vera, koloidné striebro?
@esmera50 aha... no tak potom pevne nervy a plnú peňaženku zelam😉
Chod na kozne a opytaj sa na Aknenormin alebo Roaccutane.
Po pol roku (po liecbe) chod na resurfacing.
Prestan minat prachy na kozmetiku a vyzivove blbosti. Kto nemal akne nepochopi.
Drzim ti palce.
Ahoj, necitala som vsetky prispevky, mozno to tu uz niekto spomenul - daj si spravit testy na potravinove alergie a na histaminovu intoleranciu. Moja znama ma 40, od puberty ma otrasnu plet a problemy s travenim. Synovi zistili histaminovu intoleranciu pred rokom, tak som si o tom nastudovala co sa dalo, aby sme s tym vedeli zit a poradila som jej, aby si nechala spravit testy. Vyslo to pozitivne a odkedy si prisposobila stravu, ktora je vhodna pre hit ludi, tak je jej ovela lepsie ako po fyzickej, tak vraj aj po psychickej stranke. Drzim palce
Ked som mala cca 18 rokov tiez som mala velke problemy s pletou, kozna mi nakoniec predpisala Curacne, brala som ich pol roka tusim. Je to trochu svinstvo, su aj vedlajsie ucinky, pocas liecby zena nesmie otehotniet.. Ale odvtedy mam s pletou pokoj, ziadne vyrazky
Ťažko nájdeš super radu... Pretoze každý má inú skúsenosť a inú radu. Ty vieš ako so na Tom so stravou, životným štýlom, zdravým... Mne veľmi pomohla ordinary kozmetika, natrafila som náhodou na to na YouTube vo videách o dennej rutine a doplnila iba čistocom. Micelarky som po konzultácii s kozmetickou prestala používať, až na prípady kedy sa.potrbeujem odlicit a aj tak ju musím umyť ešte. Mne sa robili hrozne hrce po tvári a pleciach, čo tam nejaká bodka raz za čas, to by som prežila 😂. Určite ak nechceš mať fľaky na tvári tak žiadne opaľovanie sa a takýmto akné... Skúšala som.trraz na jar aj nejaký light detox, s ostropescom, zihlavovym čajom,... Ale to je individuálne. Po lete rozmýšľam nad dermarolerom, uvidím... Poradim sa s niekým určite. Kožné lekárstvo mne nepomohlo s nicim zatial, a to do januára som tam chodila asi 4-5 rokov.
@esmera50 ak mas vsade akne tak by si mala ist na gastro. Nemas alergiu na nejake potraviny? Obycajne ked mas intoranciu tak sa vytvaraju akne. Mala by si dostat sirokospektralne antibiotika, ktore zrusia vsetky zapalove procesy v tele - ktore urcite mas, zrusia celu crevnu floru - kde je obsiahnute velke mnozstvo bakterii a vybudujes novu pomocu probiotik. Mala by si mat testy na intoleranciu. Akne mal takto manzelov brat a jeho mama je sestra a mali na to nejake lieky. Kamaratka mala helikobaktera. Po vylieceni, su ok.
@esmera50 mala by si skusit brat probiotika alebo hylak aspon 2 tyzdne
@esmera50 mary kay ti asi tazko pomoze,skusila si napr mezoterapiu?Chem piling napr?
@kittykat22 hylak? nie je to na preháňanie?
@kittykat22 hm, s lekarmi je to ťažké, vieš :D neviem, proste liečba zvnútra, tablety, aloe vera, plus kozmetika
@ludmilka2407 hm, bojím sa vedl. účinkov...
@ktochytavzite čo je mezoterapia?
@simca06022011 ja mám tiež až hrče plné hnisu...tak jaj

Skuste alternativnu medicinu. Mam znamu ktora mala podobny problem a vyskusala naozaj vsetko.... pomohla jej alt.medicina. sice netrvalo to mesiac ani dva ale vysledky sa dostavili 😀