icon

Poraďte niečo účinné na liečbu problematickej pleti

esmera50
14. jún 2019

Ahojte, mám 35 rokov a už od 15 problémy s pleťou, ale veľké - chrbát samá vyrážka, jazvy po akné ružové i biele, pigment, aj na tvári to mám...
urobím všetko, len aby som sa toho zbavila, poznáte kvalitnú kozmetiku plus vnútornú liečbu? chcem aj nechať zmiznúť tie jazvičky, prosím moc

Prosím, napíšte mi, čo a ako, tie,čo robíte s kozmetikou, alebo aj skrátka len tak, ak viete poradiť

Mary Kay, nourifusion? čo mám skúsiť? a ako sa liečiť vnútorne? pomože aloe vera, koloidné striebro?

veroronika
14. jún 2019

Skuste alternativnu medicinu. Mam znamu ktora mala podobny problem a vyskusala naozaj vsetko.... pomohla jej alt.medicina. sice netrvalo to mesiac ani dva ale vysledky sa dostavili 😀

kortinka
14. jún 2019

@esmera50 ako hovoríš, lekári nás majú na háku. Keď si nepomozes sama a nezacnes sa sama zaujímať tak sa nič nezmení.

beky1813
14. jún 2019

@esmera50 a alergologia?

vendulka80
14. jún 2019

@esmera50 aha... no tak potom pevne nervy a plnú peňaženku zelam😉

mirkas76
Autor odpoveď zmazal
prevenar
14. jún 2019

@esmera50 toto nie je exterierovy problem , kremami nic nespravis ..jedine co mozes spravit je zmena stravy.

skus na mesiac vynechat zo stravy mlieko - mliecne vyrobky a lepok . za pokus to iste stoji , je velka sanca ,ze sa tovoj problem vyriesi.

drzim palce !

evica01
14. jún 2019

Chod na kozne a opytaj sa na Aknenormin alebo Roaccutane.
Po pol roku (po liecbe) chod na resurfacing.
Prestan minat prachy na kozmetiku a vyzivove blbosti. Kto nemal akne nepochopi.
Drzim ti palce.

evica01
14. jún 2019

@esmera50 kym by si behala po gastre, uz budes davno vyliecena.

diewcatqoo
14. jún 2019

Ahoj, necitala som vsetky prispevky, mozno to tu uz niekto spomenul - daj si spravit testy na potravinove alergie a na histaminovu intoleranciu. Moja znama ma 40, od puberty ma otrasnu plet a problemy s travenim. Synovi zistili histaminovu intoleranciu pred rokom, tak som si o tom nastudovala co sa dalo, aby sme s tym vedeli zit a poradila som jej, aby si nechala spravit testy. Vyslo to pozitivne a odkedy si prisposobila stravu, ktora je vhodna pre hit ludi, tak je jej ovela lepsie ako po fyzickej, tak vraj aj po psychickej stranke. Drzim palce

ludmilka2407
14. jún 2019

Ked som mala cca 18 rokov tiez som mala velke problemy s pletou, kozna mi nakoniec predpisala Curacne, brala som ich pol roka tusim. Je to trochu svinstvo, su aj vedlajsie ucinky, pocas liecby zena nesmie otehotniet.. Ale odvtedy mam s pletou pokoj, ziadne vyrazky

simca06022011
14. jún 2019

Ťažko nájdeš super radu... Pretoze každý má inú skúsenosť a inú radu. Ty vieš ako so na Tom so stravou, životným štýlom, zdravým... Mne veľmi pomohla ordinary kozmetika, natrafila som náhodou na to na YouTube vo videách o dennej rutine a doplnila iba čistocom. Micelarky som po konzultácii s kozmetickou prestala používať, až na prípady kedy sa.potrbeujem odlicit a aj tak ju musím umyť ešte. Mne sa robili hrozne hrce po tvári a pleciach, čo tam nejaká bodka raz za čas, to by som prežila 😂. Určite ak nechceš mať fľaky na tvári tak žiadne opaľovanie sa a takýmto akné... Skúšala som.trraz na jar aj nejaký light detox, s ostropescom, zihlavovym čajom,... Ale to je individuálne. Po lete rozmýšľam nad dermarolerom, uvidím... Poradim sa s niekým určite. Kožné lekárstvo mne nepomohlo s nicim zatial, a to do januára som tam chodila asi 4-5 rokov.

veronika_e
14. jún 2019

@esmera50
@monnesss ja suhlasim s tvojim komentom. Tiez mam a som velmi spokojna, aj ked ja to mam len na cistenie kvoli spinavej praci, ale paci sa mi to tiez 🙂

kittykat22
14. jún 2019

@esmera50 ak mas vsade akne tak by si mala ist na gastro. Nemas alergiu na nejake potraviny? Obycajne ked mas intoranciu tak sa vytvaraju akne. Mala by si dostat sirokospektralne antibiotika, ktore zrusia vsetky zapalove procesy v tele - ktore urcite mas, zrusia celu crevnu floru - kde je obsiahnute velke mnozstvo bakterii a vybudujes novu pomocu probiotik. Mala by si mat testy na intoleranciu. Akne mal takto manzelov brat a jeho mama je sestra a mali na to nejake lieky. Kamaratka mala helikobaktera. Po vylieceni, su ok.

kittykat22
14. jún 2019

@esmera50 mala by si skusit brat probiotika alebo hylak aspon 2 tyzdne

gulocka98
14. jún 2019

@esmera50; mala som rovnaky problem ako ty a dala som si spravit testy na potravinovu intoleranciu. Vylucila som zo stravy svetky potraviny na ktore som bola citliva, a plet mam cistu! Vyrazky mi zacali miznut uz po par dnoch!

esmera50
autor
14. jún 2019

@gulocka98 to sa mi moc nechce veriť, že iba z potravin...ja to mam aj pred menzesom oveľa horšie, čiže musí to byť hormonálna vec taktiež

ktochytavzite
14. jún 2019

@esmera50 mary kay ti asi tazko pomoze,skusila si napr mezoterapiu?Chem piling napr?

esmera50
autor
14. jún 2019

@kittykat22 hylak? nie je to na preháňanie?

esmera50
autor
14. jún 2019

@kittykat22 hm, s lekarmi je to ťažké, vieš :D neviem, proste liečba zvnútra, tablety, aloe vera, plus kozmetika

esmera50
autor
14. jún 2019

@ludmilka2407 hm, bojím sa vedl. účinkov...

gulocka98
14. jún 2019

@esmera50 aj mne sa to pred menzesom zhorsilo vzdy, hormony su hormony. Je to na tebe

esmera50
autor
14. jún 2019

@evica01 kožná mi nepomohla ani pred rokmi s akné, dala mastičku a nič

esmera50
autor
14. jún 2019

@prevenar hm, ano, aj nad zmenou stravy uvažujem

esmera50
autor
14. jún 2019

@mirkas76 nie, lebo ja som veriaca a také veci ako čítanie z očí a podobne sa robiť nemajú, no a liečením tabletami, stravou, aloe vera, kozmetikou nič neurobím zle, kým ľudovým liečiteľstvom by som zhrešila, píšem vážne

esmera50
autor
14. jún 2019

@kortinka s lekármi určite nebude lepšie

esmera50
autor
14. jún 2019

@ktochytavzite čo je mezoterapia?

esmera50
autor
14. jún 2019

@simca06022011 ja mám tiež až hrče plné hnisu...tak jaj

esmera50
autor
14. jún 2019

@beky1813 uvidím, asi nie

esmera50
autor
14. jún 2019

@gulocka98 tak určite aj s hormónmi sa dá niečo robiť, ak sa uregulujú a organizmus sa zvnútra prečistí

esmera50
autor
14. jún 2019

@angi07 skúsim nepiť kávu, nejesť sladké, mlieko...