Poraďte niečo účinné na liečbu problematickej pleti
Ahojte, mám 35 rokov a už od 15 problémy s pleťou, ale veľké - chrbát samá vyrážka, jazvy po akné ružové i biele, pigment, aj na tvári to mám...
urobím všetko, len aby som sa toho zbavila, poznáte kvalitnú kozmetiku plus vnútornú liečbu? chcem aj nechať zmiznúť tie jazvičky, prosím moc
Prosím, napíšte mi, čo a ako, tie,čo robíte s kozmetikou, alebo aj skrátka len tak, ak viete poradiť
Mary Kay, nourifusion? čo mám skúsiť? a ako sa liečiť vnútorne? pomože aloe vera, koloidné striebro?
@esmera50 namiesto toho aby si sla k lekarovi a ziadala riadnu liecbu tak tu pises ako sa co neda.
Mary Kay ti nikdy v zivote nevylieci akne. Ani Nivea, Indulona, ani ziadny kremik.
Doktorka ti dala zrejme retinoidovu mast, ktorou si mala zacat. A ano, nemala ti zabrat.
Dalej ti zrejme treba antibiotika, ktore ti tiez nezaberu atd atd. Je to zdlhava liecba. Navyse tu na MK je vela diskusii o akne. Citaj, studuj.
No veru... to tazko. Lekári nie, chémia nie, hento nie ani toto nie ale ked ju oslovi nejaka skrachovaná dílerka bez maturity s 3 dňovým kurzom a ponúkne predražený sajrajt tak to uz ano. Takýmto prístupom sa stav bude len zhoršovať. Bohuzial.
@esmera50 lenze ak mas jazvy tak tam nemozes mat krásnu pleť z toho, ze sa rano v zrkadle pohladkas. To chce zásah odborníka.
@kittykat22 ok, bežne asi dostanem v lekárni
@esmera50 ak mas intoleranciu tak problemy s nou znizuju probiotika. Ale je to taka naplast na problem - musis vyradit co si nesedi. Ale ja si myslim, ze to nemas z alergie. Take akne ako popisujes, musis mat niekde v tele zapal.
@kittykat22 možno
@kittykat22 aj ja si myslím, ež to nebude z alergie
@esmera50 mojej mame na taketo zapaleny vyrazky pomohla dieta prisna bezlepkova...odporucam navstivit gastro...sice ani mne napr.nic nezistili ze nie som senzitivna na lepok a tak a predsa ...ked si dam take co obsahuje lepok nafukuje ma , hnackujem a vyrazky idu na tvary... takze i ked lekar nepotvrdil bez lepku tieto problemy nemam! musis vyskusat. kym sa lepok vycisti z criev potrva to aj mesiac aj 2 takze vydrzat ale striktne! 😊 pomaha aj aloe treba pit -vyskusaj.drzim palce !
@esmera50 moj brat take mal, po navsteve u koznej mu dala vodicku ktorou si to niekolko mesiacov natieral a preslo mu to, ak nechces mat jazvy urcite navativ lekarku, veci, ktore ti moze predpisat su ovela ucinnejsie ako to co je volnopredajne
Reqzeleny jacmen a chlorela
@esmera50 az teraz citam v diskusii, ze ti lekarka nepomohla, tak skus inu, ale aj to koloidne striebro pomaha
Mne dala kožná lekárka lieky na pleť tiež som mala strašne vyrážky samé mi praskali a vytekali bleee ale musela som si vždy robiť tehotenský test u nej, že nie som tehu lebo keby som bola tak by bábätko bolo postihnuté ale po nich musím povedať,že naozaj všetky vyrážky zmizli a už sa ani nevrátili.

@esmera50 nie hylak je na creva ked tam je problem. Ked mas hnacku tak v crevach nastava nerovnovaha a hylak ju spravi. Je velmi dobry. Ja mam laktozovu intoleranciu a niekedy mi byva tak zle, ze mi nezabera nic okrem hylaku. Je fakt skvely. Spravi crevnu floru - ak tam nieco mas, tak by ti to mohlo pomoct.