Poraďte niečo účinné na liečbu problematickej pleti
Ahojte, mám 35 rokov a už od 15 problémy s pleťou, ale veľké - chrbát samá vyrážka, jazvy po akné ružové i biele, pigment, aj na tvári to mám...
urobím všetko, len aby som sa toho zbavila, poznáte kvalitnú kozmetiku plus vnútornú liečbu? chcem aj nechať zmiznúť tie jazvičky, prosím moc
Prosím, napíšte mi, čo a ako, tie,čo robíte s kozmetikou, alebo aj skrátka len tak, ak viete poradiť
Mary Kay, nourifusion? čo mám skúsiť? a ako sa liečiť vnútorne? pomože aloe vera, koloidné striebro?
@esmera50 co som pozerala u nich tak 350€ to stoji a da sa aj na splatky. No drahe su tieto zakroky 😒 ak uz mas jazvy a pigmentove skvrny, tak na to treba nieco invazivnejsie, kremami to asi nepojde...ja som skusala na pigmentacie ale za rok mi to velmi nevybledlo...este skus mary kay kozmetiku...zeny si ju vychvaluju, no ja sama som ju neskusala. Daj vediet ked ti nieco pomoze, budem rada 🙂
Ja som mala podobne problemy,zacala som pit zihlavovy caj,plus aroniu ciernu a to ma pekne vycistilo z vnutra tak aj z vonka ,ziadna kozmetika.nepomaha
kupim retinoidy, roaccuate, aknenormin..

Vyskusaj frakcny laser .. https://www.envyclinic.sk/sk/oddelenia-a-zakrok...
Ja sa na neho chystam po porode kvoli skvrnam po akne a pigmentovym skvrnam. Tyzden po zakroku je ale plet v hroznom stave, v podstate ako spalena, cize treba ratat s hojenim.