icon

Poraďte niečo účinné na liečbu problematickej pleti

esmera50
14. jún 2019

Ahojte, mám 35 rokov a už od 15 problémy s pleťou, ale veľké - chrbát samá vyrážka, jazvy po akné ružové i biele, pigment, aj na tvári to mám...
urobím všetko, len aby som sa toho zbavila, poznáte kvalitnú kozmetiku plus vnútornú liečbu? chcem aj nechať zmiznúť tie jazvičky, prosím moc

Prosím, napíšte mi, čo a ako, tie,čo robíte s kozmetikou, alebo aj skrátka len tak, ak viete poradiť

Mary Kay, nourifusion? čo mám skúsiť? a ako sa liečiť vnútorne? pomože aloe vera, koloidné striebro?

Strana
z5
evaachesa
6. júl 2019

Vyskusaj frakcny laser .. https://www.envyclinic.sk/sk/oddelenia-a-zakrok...
Ja sa na neho chystam po porode kvoli skvrnam po akne a pigmentovym skvrnam. Tyzden po zakroku je ale plet v hroznom stave, v podstate ako spalena, cize treba ratat s hojenim.

esmera50
autor
7. júl 2019

@evaachesa hm, neviem, ako je to tam drahé...skúsim kozmetiku na jazvy a pigment, ak to nepomože, potom, ale najskôr zmena stravy, detox, vnútorná očista

evaachesa
7. júl 2019

@esmera50 co som pozerala u nich tak 350€ to stoji a da sa aj na splatky. No drahe su tieto zakroky 😒 ak uz mas jazvy a pigmentove skvrny, tak na to treba nieco invazivnejsie, kremami to asi nepojde...ja som skusala na pigmentacie ale za rok mi to velmi nevybledlo...este skus mary kay kozmetiku...zeny si ju vychvaluju, no ja sama som ju neskusala. Daj vediet ked ti nieco pomoze, budem rada 🙂

lukika81
7. júl 2019

Ja som mala podobne problemy,zacala som pit zihlavovy caj,plus aroniu ciernu a to ma pekne vycistilo z vnutra tak aj z vonka ,ziadna kozmetika.nepomaha

esmera50
autor
7. júl 2019

@lukika81 ale pomáha,a le základ je vyčistiť sa zvnútra :D kozmetika nourifusion bola super, odstraňoval ajazvy, uhry, mastnotu, teraz je meisto nej SKIN

wild_nature
26. apr 2022

kupim retinoidy, roaccuate, aknenormin..

Strana
z5