icon

Porušenie kalórií a podpora pri bulímii

wanduska327
21. feb 2024

Jedlo....to je téma teda jej názov ak ju Adminko nezmení....

Idem už dlhšie podľa Kalorickych tabuliek...plus tie čo viete tie čo nie mám bulímiu liečená som a už mesiac som nezvracala pre mňa pokrok.

A dnes mám zlý deň prosím podporte má♥️

Bola som na hematologii, tam chodím kôli anemii.
Dostala som infúziu a prišla domov a vyžrala doslova vyžrala krajšie sa to povedať nedá ....oreo, 2 horalky, polku balíka čipsov...nutelovu buchtu šišku...
Cappuccino a 15 dkg vajíčkovy šalát plus kaiserku a ryžu so zeleninou....asi sa teraz chytáte za hlavu ale ja som dostala žravku vždy po tej infúzií sa mi to stane a teraz je mi zle dievčatá....akože reálne boli ma brucho .
A je mi zle aj psychický že som porušila kalórie a bojujem s tým že to proste idem dať von

viestta
21. feb 2024

Ked chces nastartovat bulimiu, tak s tymu vycitkami si na najlepsej ceste. Pre jeden den sa svet nezruti ani nepriberies 5 kil

wanduska327
autor
21. feb 2024

@viestta Viem že keď to dám Bon opäť spadnem do toho kolotoča a budem to robiť každý den

deti95060810
21. feb 2024

to si nahádzala všetko za sebou?
daj si kvapky na pretrávenie - z toho by bolo zle každému.
https://www.drmax.sk/phyteneo-zaludocne-kvapky-... - odporúčam
pretrp a zajtra už bude iný deň.

wanduska327
autor
21. feb 2024

@deti95060810 Anoooo cca 3 hodinový rozsah

wanduska327
autor
21. feb 2024

@deti95060810 Ďakujem , pošlem manžela do.lekarne

crazy_cat_lady
21. feb 2024

@autorka akoze necudujem sa, po takejto nalozi by bolo zle asi kazdemu :D nerob si z toho hlavu a hlavne sa to nesnaz dostat von, takymto spravanim si akurat tak uzenies bulimiu. Raz za cas je predsa v poriadku si dat aj cheat day popri chudnuti, ale aj to sa da robit s mierou, aby si nejedla piate cez deviate 🙂

madeincssr
21. feb 2024

@wanduska327 ved v pohode, trosku si sa viac najedla no. Kvoli tomu teraz nemusis mat fatalne vycitky, ci davat to von. Kolkokrat sa ludia (a najma chlapi) prejedia a potom im je tazko. To zvladnes a nabuduce uz budes vediet...

janai1
21. feb 2024

@crazy_cat_lady ved tu bulímiu už má. Rieši to tu už riadne dlho

ivik4
21. feb 2024

Ked som mala bulimiu, tak to co si vsetko teraz napisala, som ja mala len ako ,,predjedlo" . 3hodinovy rozsah ? Ja na posed plus xy veci s tym
Nezahadzuj mesiac skrz jeden den, si na dobrej ceste
Vela sil

wanduska327
autor
21. feb 2024

@ivik4 Ahoj , a ako sa ti podarilo cez to úspešne prebojovať? Ja sa veľmi trápim mám pocit že som závislá od kalórií proste všetko rátam....už nechcem chodiť ani jesť von s manželom....

wanduska327
autor
21. feb 2024

@madeincssr Trošku viac nooo ale už je dobré fuuuj hrozný pocit toľko zjesť

wanduska327
autor
21. feb 2024

@crazy_cat_lady Ja bulimiu mám...ale bojujem už mesiac som nepoužila prehanadlo ani palce...

crazy_cat_lady
22. feb 2024

@wanduska327 aha takto, to som si nejak nevsimla. kazdopadne super, ze uz mesiac ti to vydrzalo, len tak dalej!

ivik4
22. feb 2024

Teraz som si uvedomila kto vlastne si ,ked som si pozrela nick.
Ja som otehotnela a vtedy som sa k*revsky zatala, ze nesmiem v tom pokracovat.
Mas deti, pokracuj v tom ako Ti ti islo.
Vazne sa jednym horsim dnom absolutne nic nedeje, neries ho, nemysli na to.
Inak, kopa zdravych ludi co bulimiu nemaju, zjedia to co ty si pisala pri hoc akej zmene nalady alebo ked maju chut len tak. Nepodcenuj sa

kulumulu123
22. feb 2024

@wanduska327 uvar si caj z bobkovych listov vypi a ulavi sa ti... Tiez mavam taketo obzerstvo v urcitom case kazdy mesiac a je mi pitom ozaj zle... Mne to pomaha