Potrat v 5. týždni - priebeh

seraa
10. aug 2020

Ahojte, uz to tu bolo par krat ale co uz ked sa to stale deje a často.
Momentálne som potratila asi 5-6 tyzden.
Začalo to spinenim a hnedým výtokom v pondelok vecer, stvrtok piatok uz troska krve, sobota nedela kŕče viac krve a nedela vecer strasne kŕče a uz ako normálna menstruacia
Po brufene bolesti ustúpili a spala som ok aj do obeda vsetko ok.
Krvácanie nie moc silne ale teraz mi zase zacali silne kŕče.
Nemalo to byt uz koniec ?? Ak mate skúsenosti podeľte sa ..
Dakujem za rady a odpovede.

dzejsik
10. aug 2020

@seraa nemám skúsenosti ale je pondelok tak volať / zbehnúť k doktorovi opýtať sa

rosalie1411
10. aug 2020

@seraa krvácanie po potrate u mňa vždy trvalo viac ako týždeň.. A bolesti som mala tiež dosť veľké.. Ak sa to nedá vydržať alebo veľmi krváca určite ísť k Dr alebo pohotovosť. Teraz ešte ordinuje aj tvoj lekár, tak k nemu zbehni..

janka2509
10. aug 2020

Určite utekať k lekárovi. Ja som potratila dva krát. Prvý v 9 týždni a druhý v 7. týždni a nemala som žiadne krvácanie ani bolesti. Iba som išla na kontrolu a už nebilo srdiečko.

seraa
autor
10. aug 2020

@rosalie1411 dakujem. Som odcestovana a na ostrove. Krvácať krvácať malo a kŕče nie su tak hrozne ako vecera .

seraa
autor
10. aug 2020

@janka2509 ahoj, dakujem. Ja som potratila nemam s cim teraz utekať k lekárovi .. len chcem vediet ci je to vsetko v norme

luci_ba
10. aug 2020

@seraa ja som si tým tiež prešla, priebeh bol podobný, spinenie a o par dni napriek duphastonu krvacanie celkom silné. krce troška väčšie ako pri menzese, dostala som injekciu aby sa to rýchlejšie vyplavilo, krvacala som dokopy 7 dni.

seraa
autor
10. aug 2020

@luci_ba ahoj, dakujem a je mi to luto.. ja sem tam rozmýšľam, ze keby som hned utekala na pohotovosť ale nie som na sk. Ale vidim, ze nie vzdy hormóny pomôžu .. a naopak ak to je zle tak mozu len zbytocne udržať nieco zle... 7 dni hned od spinenie rátaš alebo od potratu. Jasnom dnes 7 den spinenie/ krv a teraz mam viac krve nez vcera (vcera asi potrat) .. bola si na kontrole ? A kedy sa hormóny vrátili do normálu?

luci_ba
10. aug 2020

@seraa ku lekárovi som letela hneď ako som začala spinit, dostala som ten duphaston, na šiesty deň ako som ho brala som začala veľmi krvácať. čiže 7 od potratu. tiež som hneďisla k dr... zobral krv, pozrel ma a povedal že by to malo same odísť podľa toho čo videl, tak aj bolo, hcg už som mala malinko. odporúčam ale toho Dr. kvôli tvojmu zdraviu..

lucinka1988
10. aug 2020

@seraa ja som krvacala asi 10 dni a po cca 7 dňoch od začiatku spinenia a krvácania som cítila silne tlaky v konečníku podobne ako pri pôrode, po 10 dňoch bolo všetkému koniec.

hettinka
10. aug 2020

@seraa v 5-6 týždni to nie je ani potrat, skôr biochemické tehotenstvo. Ja som krvacala 8-9 dni, aj u dr som bola hneď, keď som mala pozitívny test a spinenie, bohužiaľ, na sono už nič nevidel.

seraa
autor
10. aug 2020

@hettinka @lucinka1988 dakujem baby... a uz sa podarilo?

hettinka
10. aug 2020

@seraa syn už má 13 rokov, takze áno, na tretíkrát to vyšlo.