Používate pleťové sérum?

xlucia
26. nov 2012

ak hej, ake a kolko stalo a ako ste s nim spokojna?
a pouzivate len vecer alebo aj rano a na to krem, ci samostatne?

barboritta
27. nov 2012

sú rôzne druhy,od voľnopredajných až po tie ktoré sa dajú zakúpiť v kozmetických salonoch,používajú sa hlavne po 40-ke,lebo sú protivráskové.najlepšie použiť večer,primiešať do nočného krémiku.skús loreal

marthuska
28. nov 2012

serum sa kazdopadne dava predtym, ako si nanesies na plet obycajny denny resp nocny krem. lebo serum je urcene do hlbsich vrstiev pokozky. idealny stav: na vycistenu plet vecer das serum, pockas cca 4 min, a das nocny krem.

visage1974
3. dec 2012

ja som pouzivala Ecollagen 3D serum proti vraskam a rozsirenym porom a teraz mam energizujuce serum proti vraskam je to dvojfazove serum a este aj hydratuje a dava sa pred pouzitim denneho alebo nocneho kremu a je na vsetky typy pleti
davam si ho rano a stoji 19,90eur teraz je akcia stoji 11,90eur. ja ked robym Pleťové sérum je ľahký výživný koktail pre pokožku, ktorý obsahuje mnoho účinných a potrebných látok. často chýba a to je veľká škoda. Často krát totiž dokáže po náročnom dni dodať pleti potrebné látky a hydratáciu lepšie než krém.

matrioska86
17. nov 2017

Ahoj, ja používam pleťové sérum od Nuance, kupovala som ho v lekárni Dr.Max a stojí okolo 20 eur. Dávam si ho vždy večer keď si umyjem pleť z celého dňa.