icon

Pozitívny samotest na Covid-19

6. okt 2021

Ahojte chcem sa spytat ako to funguje ked jeden clen rodiny ma pizitivny ten samotest a ostatní nie. Mam zostat doma teda aj ja alebo iba clen ktorý mal pozitivny test?

Strana
z2
rawmamka
6. okt 2021

@julie19 Úprimnú sústrasť 😔.

falbala132
6. okt 2021

toto sa ani citat neda, normalne sa mi nozik otvara pri predstave, ze ockovani mozu vsetko, a hlavne to dalej sirit a verim tomu ze niektori to vo svojej hluposti aj robia. cest zodpovednym vynimkam.
nastupil ku mne do vytahu pred par dnami sused, ja som si okamzite nasadila rusko, on samozrejme nie. pozeram na neho velavravne, ze hadam mu trkne. no trklo. povedal mi "rusko sice so sebou nemam, ale som ockovany". mu hovorim, "vsak ste taky isty nebezpecny". a on ze "aha"... 👎

matkahelka
6. okt 2021

za mna je uplne chore a nebezpecne, ze ockovani nemusia ani na testy ani byt v karantene. moja dcera bola 2 tyz dozadu v karabtene kvoli pozitiv spoluziacke- obaja rodicia aj starsi brat ockovani a vsetci styria pozitivni. matka sa isla na hlavu postavit, ze ako vobec si niekto moze mysliet, ze su covidni, ked su ockovani.no, cuduj sa svete. a mesiac dozadu, v rodine, zdravotna sestra, detto, ockovana a pozitivna. keby nebola objednana na 1-dnovu chirurgiu, kde od nej chceli pcr negativ aj napriek ockovaniu, neviem ci a kedy by zistila, ze je covidna a roznasa to. nakazila doma aj muza aj 2 skolkarske deti.ale podme sa veselo spoliehat na statistiky, lebo ockovani to UDAJNE siria menej a UDAJNE maju mensiu sancu sa nakazit. zabudame pritom, ze kazdy ma inu imunitu, vytvoria alebo nevytvoria sa mu protilatky... ale co na tom, hlavne, ze ma status ockovany

jaroe
6. okt 2021

@dievcacitajucelist nuž museli vymyslieť také pravidlo, keď sľubovali slobodu...

zuzi56
6. okt 2021

My sme si robili domáci test, dcéra bola pozitívna, na pcr test nás obiednala o 6 dni, nakoniec boli všedci negatívni, aj dcéra.
Skoro ma urvalo, keď som musela doma sedieť, zájde si urobiť do nejakej momky ten pcr, možno ani covid nemá.
Tie domáce sú úplne zle !!!!!

jaroe
7. okt 2021

@zuzi56 prečo ste dcére robili doma test, bola chorá?

zuzi56
7. okt 2021

@jaroe áno bola soplava, a v rodine sa vyskytol covid, tak som jej spravila test,

autor
9. okt 2021

Ahojte takze zostalq som pte istotu doma ale vcera prisla sprava sestre ze pcr test je negativny takze mozem uz normalne fungovat alebo musim byt doma?

vivincek
11. okt 2021

ak si ockovana,doma byt nemusis.ak mas obavu,sprav si aspon domaci antigen.

Strana
z2