Prechladnuté močové cesty a bolesti. Môže to byť vážne?

nikanem
8. feb 2015

Ahojte, mozete mi prosim poradit, cca pred 5 dnami mi prechladli mocove cesty, nemala som ani bolesti v podbrusku, teploty, a len vecer som pocitovala bolest pri moceni- teda na konci, zacala som pit 2-3 x do dna urologicky caj, potom sa mi k tomu pridruzilo krvacanie-gynekologicke ( pricom dnicky mi skoncily pred 10 dnami, ale zrazeniny), bolesti som nemala ani teploty no a posledne dva dni ma najprv bolela jedna strana krizov, taka bodava bolest a teraz ma uz boli cela oblast krizov, krvacanie ustupuje, moze sa jednat o zapal obliciek? Taketo problemy som nikdy nemala.dakujem

jaja018
8. feb 2015

Ak je krvacanie gynekologycke tak sup ku gynekologovi. Moze ist o zapal vajecnikov napríklad... Mozno ti prechladli nie len močové cesty ale aj pohlavne organy. Ale ak moze ist aj o krv pri moceni tak to je mocovy mechur a oblicky. Zapal mocoveho mechura je moja najcastejsia choroba a nepomaha mi nic az ATB. V kazdom pripade gynekolog a on uz poriesi aj mocove cesty.

bonaqa2013
8. feb 2015

Zápal močových ciest. lekár predpíše antib. Na obličky si daj šál, alebo niečo teplé - dávala som si to do postele a ráno som nemala bolesti. Ale k lekárovi určite.

nutrimas
9. feb 2015

Najvhodnejsie by bolo navstivit lekara.
Ako doplnkovu liiecnu by sme odporucili uzivanie petrzlenoveho oleja, ktr. pomaha pri zapaloch moc. ciest ako aj obliciek. Moze sa aj dlhodobo, preventivne, 1KL rano a vecer:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Velmi ucinnym prirodnym atb, ktr. pomaha v boji proti roznym typom bakterii, je aj kapucinka tintkura: https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

adka455
15. júl 2015
Používateľ adka455 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adka455.

Na prechladnuté močové cesty ja používam brusnicový extrakt. Mám s ním veľmi dobré skúsenosti. Ak chceš mať istotu skús aj probiotikum Urologica probiakut, ktoré mi odporučili v lekárni a odvtedy ho mám doma tiež. Obsahuje brusnice a aj látky čo majú redukovať infekciu močnových ciest. Nosím ho so sebou aj na dovolenky lebo ja som dosť precitlivené aj na mokré plavky a som spokojná.

simca663
Odpoveď bola odstránená
Zobraz