Prečo je únava po pôrode taká extrémna?
Ahojte. Neviem či po 30 sa telo fakt zmenilo alebo čo ale zažívam neskutočnú únavu. Som pol roka po pôrode, spánok ani zle ani super v priemere 5-6h spánku trhane, nekojím . Mám nejakého bacila v hrdle, železo celkom ujde a ostatné krvné testy ok. Ja som tak unavená že sa mi nechce robiť nič. Je pravda že som už asi mesiac a pol chorá ( stále niečo zraz sopel , raz herpesu plna huba potom kašeľ.. ). Pribrala som aj to tomu pripisujem a samozrejme to riešim. Ale takúto únavu som v živote nezažila. Už sa až bojím či to nemám psychické alebo čo lebo som stresak ale nemám zlú náladu alebo čo. Mali ste to niekto podobne ? Vitamínov beriem plnu rit.
Fakt už začínam byť frustrovana tou únavou a aj celkom vystrašená že to neskončí a bude sa to zhoršovať. Ďakujem
za mňa zavčasu... v takom veku som bola plná síl. zmena nastáva až okolo 50tky.
zle , trhané spanie, nevládnosť - depresie. popr. krvný obraz je OK ?
@anonym_autor je to normalne a kamosky v 26 boli viac znicene ako ja. Telo dostane zabrat neskutocnym sposobom.
za mňa zavčasu... v takom veku som bola plná síl. zmena nastáva až okolo 50tky.
zle , trhané spanie, nevládnosť - depresie. popr. krvný obraz je OK ?
@anonym_b6e2b7 ked ma polrocne dieta,tak jasne,ze spi prerusovane...
@anonym_autor autorka, ja som tiez bola brutalne unavena, volala som to smrtelna unava. Vzdy,ked spalo dieta spala som aj ja, lebo som mala pocit,ze skolabujem. Ked som si povedala,ze neexistuje,z csom taka unavená a nebudem spat a vydrzim to, tak sa mi akurat začala prejavovat tetania. Poviem ti,ze som bola takto unavena 2.5r, potom sa to zlepsilo, ako pravidelne beriem Neuromultivit a magnosolv.
@anonym_autor autorka, ja som tiez bola brutalne unavena, volala som to smrtelna unava. Vzdy,ked spalo dieta spala som aj ja, lebo som mala pocit,ze skolabujem. Ked som si povedala,ze neexistuje,z csom taka unavená a nebudem spat a vydrzim to, tak sa mi akurat začala prejavovat tetania. Poviem ti,ze som bola takto unavena 2.5r, potom sa to zlepsilo, ako pravidelne beriem Neuromultivit a magnosolv.
@anonym_c0499c áno spavam aj ja s ňou len mi príde že si prespavam dni. Keď vidím tie mami 25x za deň vonku 4 chody navarene ja na to nemám ani čas ani energiu .... Je mi to ľúto prídem si neschopná
Skutocna unava pride v roku a pol :D ja 30 este ani nemam a uz sa citim ako babicka pri tom mojom krpcovi.. vitaminy nepomahaju, krv je ok, mam ale mega bolesti chrbta a pocit, ze ani vsetok spanok sveta by nenahradil ten deficit energie.. depka je tiez normalna, hlavne na jesen, teraz sa vsetky pocity len zhorsuju.. na imunitu inak odporucam imunoglukan, zatial vyzera, ze to pomaha 🙂
@black_wolf presne po ňom som pokukovala...viere ja sa tak trošku zanedbavam všetku energiu vkladám do nej , unavu zajedam aby som vlastne prežila a mala jej aspoň trošku takže aj kilá šli hore aj celá som jak bezdak. Manžel mi pomáha ale robi takže nemôžem od neho chcieť 24h Full servis. Má toho tiež dosť. Snáď sa pozviecham z toho lebo už sa necítim dobre ani ako ja
@anonym_c0499c áno spavam aj ja s ňou len mi príde že si prespavam dni. Keď vidím tie mami 25x za deň vonku 4 chody navarene ja na to nemám ani čas ani energiu .... Je mi to ľúto prídem si neschopná
@anonym_autor to kto ma taketo superschopnosti? A este aj lietaju na metle k tomu? Lebo ja poznam iba tie unavenejsie mamky, tie superzeny tu volako nemaju vyskyt 😂🙈🤷♀️Mozno nejaka je, neziaduci endemit 😂

Skutocna unava pride v roku a pol :D ja 30 este ani nemam a uz sa citim ako babicka pri tom mojom krpcovi.. vitaminy nepomahaju, krv je ok, mam ale mega bolesti chrbta a pocit, ze ani vsetok spanok sveta by nenahradil ten deficit energie.. depka je tiez normalna, hlavne na jesen, teraz sa vsetky pocity len zhorsuju.. na imunitu inak odporucam imunoglukan, zatial vyzera, ze to pomaha 🙂