Prečo ma bolí na hrudi a ťažko sa mi dýcha?
Už asi rok ma niekedy boli na hrudi a ťažko sa mi dýcha. Dnes sa mi to stalo aj v kľude. O 2 týždne mam lreventivnu prehliadku. Aký je postup? Myslíte, že ma niekam pošle? V detstve som sa liečila na stitnu zlazu a začínalo mi to stazenym dýchaním a pichanie na hrudi. To jej toez spomeniem. Minulý rok mi brali krv na stitnu zlazu S- TSH ten základný, lepšie by boli tie rozsirene. Ďakujem.
@janulka__87 postup ti povie dr na preventivke, my tu nemame vestecku gulu ;)
No pravdepodobne to bude chrbtica ale samozrejme jej to spomeň
Pri zväčšené štítnej žľazy je skôr problém s prehĺtaním ale môžem sa prejaviť aj sťažené dýchanie, či kašeľ. Ťažšie sa ti môže dýchať pri akútnom infekte dýchacích ciest, astme aj pri zablokovaní hrudnej chrbtice ale to by ťa bolel aj chrbát.Môže byť za tým čokoľvek.Určite by som zavolala obvodnej lekárke pokiaľ to neprejde alebo sa to veľmi zhorší! Pri zhoršení to môže byť aj embólia do pľúc, viem to z vlastnej skúsenosti.
Tlak na hrudi moze ist z chrbtice alebo signalizovat problemy so srdcom.urcite to spomen na prehliadke..
ja som mala tiež teraz asi mesiac. Pred 2-omi mesiacmi mi zistili hemoglobin 85 /skolabovala som/ našťastie po 2-och mesiacoch mám 131. Dr. mi povedala, že srdce ešte môže byť unavené, poslala ma na echo, tam všetko ok. Len poslednú dobu ma bolí medzi lopatkami, akoby som mala stuhnutú aj krčnú chrbticu. Môže to byť aj preto. Ale vždy sa naplaším ked tlak zacítim. Ale zase su hovorím, celé dni fungujem na 100%, vládzem klop, klop

moze ti v krvi zistit TSH ale s tymito priznakmi najskor ti odporuci cvicenie /rehabilitacie na chrbticu