Prečo ma už tri týždne bolia nohy?
Ahojte nevie mi dakto pomôcť už približne 3 týždne v kuse má bolia nohy väčšinou s prednej časti nôh po celej dĺžke pocitovo ako keby svalovica ale zároveň take slabé ako keby sa mi trasli. Opuchat mi neopuchaju a zranenie nebolo. Neviete čím to môže byt alebo dakto s podobným problémom ? Ďakujem
@anka4434 ja som mala bolesti nôh v predu v stehnach, ťažko sa mi chodilo hore schodami
MR mi zistili niečo s poslednými 2 platnickami úplne tie malé na konci chrtice. Začala som cvičit, bolo dobre asi rok, teraz sa to vrátilo, tak som vybrala celú krabicku detralexu a parada, po schodoch rano som mala problém chodiť, keď sa postavim zo stoličky, ale aj cvicim rôzne cviky na chrbticu. Skus či sa vieš postaviť na päty, ja to neviem resp. Jedna noha je vyššie druhá nižšie. Ak nie tak niečo s platnickami môžeš mať, ja to mam po pôrode. Alebo len zablokované nejaké nervy,stiahnutím svalov. kuk na YouTube rýchla fyzioterapia, veľmi mi jeho cviky pomáhajú.
@salome123 zaujímavé to ste boli na endokrinologii? @tt247 ja som asi rok užívala vysoké dávky magnezia a prestala som dávala som si tabletku každý jeden každý druhý deň teraz ale na začiatku diskusie som písala o krvi s pred dvoch týždňov a tam bol len draslík minimálne nízky tak neviem už má v tedy pobolievali a každý deň sa to stupňovalo a mám to stále 🤷🏼♀️ neviem cez týždeň asi skočím do doktora alebo čo
@tt247 ja užívam magnezium magne b6 dakedy si dám magnosolv a tak ďalej aj vápnik som nedávno asi dva týždne užívala teraz už nie jedine čo na tých posledných krvoch bolo znížené bol draslík to je asi vse. Ale taký fun fact teraz som bola na oslave dala som si pohár vina a prestali hneď bolieť tak to asi bude daco z nervami a utlmilo ich či? Cievy tiež to nebudú lebo keď pri cievach nohy vyložíte tak bolest prestane ak sa nemýlim
@anka4434 dobrý deň , pomohlo Vám niečo ? Mám to iste a aj hist a už neviem čo s nohami …

@luccija áno krv bola dobrá malinko nižši draslík to je vse ale neviem určite niečo take to bude a užívam magne b6 jednu tabletku. Ďakujem