Prečo necítim žiadnu zmenu po lieku Ozempic?
Ahojte , je tu niekto kto bral ozempic ? Dnes som vzala prvú dávku 0,25 mg , necítim žiadnu zmenu , nieje mi ani nevoľno 🤔 akurát ma kus pobolieva hlava , ale to neviem či mám tomu pripísať , alebo inému, lebo hlava ma bolieva často, je tomu pár hodín čo som vzala ten ozempic.
@anonym_285 oki a este raz sa ta opytam - preco ta trapi, co robim ja so svojim zdravím? Zalezi ti na mne, ci zavidis?
prosim vas mam 160 cm a váhu 69,5 kg. začala som užívať 0.25mg ozempic. otázka je, koľko kg môžem cca schudnut za mesiac? spolu s fitkom dakujem
prosim vas mam 160 cm a váhu 69,5 kg. začala som užívať 0.25mg ozempic. otázka je, koľko kg môžem cca schudnut za mesiac? spolu s fitkom dakujem
@susana0305 3-4kg
@anonym_285 pri predpísaní nie je nutné mať diabetes.Staci vyššie BMI aj to je diagnóza, ktorá potom môže viesť k vysokému tlaku, diabetu.Ja mám nadváhu a lekárka mi ho hneď predpísala ani som nechcela len som sa posťažovala, že som dosť pribrala mám 45 r.Mam recept na Mounjaro, ale veľmi váham aj, keď to je lákavé, ale chcem to vyskusat najprv sama
Ahojte, aká je cena za Ozempic / Wegovy, pri predpise od lekára? Chápem, že jediná indikácia nie je len cukrovka (Ozempic), ale aj obezita (Wegovy pri BMI nad 30, prípadne nad 27 v kombinácii s inými problémami). Nenašiel som tu, informácii na internete je tiež málo. Ďakujem
@anonym_285 pri predpísaní nie je nutné mať diabetes.Staci vyššie BMI aj to je diagnóza, ktorá potom môže viesť k vysokému tlaku, diabetu.Ja mám nadváhu a lekárka mi ho hneď predpísala ani som nechcela len som sa posťažovala, že som dosť pribrala mám 45 r.Mam recept na Mounjaro, ale veľmi váham aj, keď to je lákavé, ale chcem to vyskusat najprv sama
@anonym_601134 ahoj už si ho vybrala ..koľko sa dopláca keď to máš na predpis
@katulka3333 aj ja som dnes zacala 🙂 zatial vsetko OK dufam ze to tak ostane , na predpis pri plnom hradení pacienta stoji 100€
@susana0305 3-4kg
@hypenotic prosim kolko si vazila na zaciatku a za aku dobu si kolko schudla?? Super odpisujes,presne tak,co koho do toho,mohli by sme non stop napominat,nech sa kazdy stara o seba

@anonym_285 ved nechaj pls pacientov ktori dostali liek od svojho medicinsky vzdelaneho lekara ho uzivat tak, ako mu bol predpisany a sustred energiu na nieco pozitivne a nieco ideal take, co sa tyka teba konkretne. Mier