Prečo sa strhávam pri zaspávaní?
Niekedy sa strhne na to keď zaspávam, že sa neviem nadýchnuť. V tej panike sa vzdy nadychnem, ale sa aj veľmi zlaknem. Čím to môže byť? Mám to už párr rokov, ale nie často sa mi to stane. Neviem čo s tým.
zrejme apnoe, aj ja to mavam
Aj ja to mávam príde mi to že to mávam keď mám malo spánku alebo veľa stresu
@zobaka Realne to mávam že keď sa nevyspim alebo mám brutálne veľa stresu tak aj zabúdam dýchať dakedy pri zaspávaní je to vsetko psychika mala som veľké problémy z psychikou myslela som si že sú to rôzne choroby chodila po vyšetreniach a vsetko to robí hlava mi došlo už je toto obdobie mimo mna
@anka4434 a ako si to liečila, že už je to ok?
Magnezko, vyhýbajú sa stresu.
Ja som mala úzkosti dlhodobé z toho lebo som chodila vsade možné po doktoroch na vyšetrenia vsade má strašili že na to som chorá na to mala som neuro problémy hmlenie oci, nevnímala som, nevedela som ani šoférovať…. Najviac má dostávali každodenne extrasystoly ktorých som mala veľa hovorili mi že mám nádor choré srdce u doktoroch z toho boli depresie veľmi silne úzkosti neuroly lieky na tlak srdce ktoré mi to ešte viac zhoršovali nakoniec som po roku trápenia vysadila aj tie lieky a prišla som si sama na to že mám histamínovú intoleranciu ktorá mi aj bola potvrdená od vtedy som si povedala že žiadny doktory a vsetko zmizlo diétu držím a snažím sa venovať sebe a udržať chladnú hlavu. Ak máš daake problémy ktoré stále hlave riešiť tak ich nechaj pominúť a a nájdi si viac času na odpočinok a pracuj na sebe a uvidis že to zmizne. To som ti chcela len dať taký príklad tento príbeh ako je ľudská psychika krehká a aj banalita stačí ktorú v hlave riešiš aby sa to prejavila aj telesnými prejavmi. <3
A ak ti môžem niečo poradiť tak hodku pred spaním 20% cbd kvapky alebo konopny čaj uvidis že budeš zaspávať bez miknutia

Spánkové apnoe?