Pred mesiacom som vážila 59,9 kg a dnes 58,8 kg
Ahojte chcela by som sa opýtať či je normálne že pred mesiacom som vážila 59,9 kg a dnes som sa odvážila po mesiaci a mám 58,8 kg snažím sa jesť pravidelne a ešte viac ako predtým voľakedy som mala 62 kg je pravda že som mala stresujúce obdobie a odvtedy som sa každý deň vážila a mala som z toho stres že to nejde hore potom som s tým prestala a odvážila som sa až dnes po mesiaci a nerozumiem tomu že vôbec to nejde hore a zas má chytá panika a stres prečo? Bola som aj na krv kôli tomu a všetko je Ok už mi chodia hlavou strašné scenáre je pravda mám trochu stres deti rodina a tak ale snažím sa byť v pohode máte s tým skúsenosti ďakujem za každú radu.
@majka35 od vás či je to normálne alebo tak a nie že som blázon ako píšete ten kto ozaj čo má slabšiu psychiku spravíte z neho blázna vám by sa to páčilo keby vám niekto stále písal že ste blázon a tak
Nie si blazon preto, ze vazis 58 a ze si schudla, ale preto, ze to tolko riesis, uz tvoja 10 tema o tomto, ze si schudla zo 62 na 59.. preco ta to tolko trapi? Ved to nie je nic divne
Ja som kedysi schudla z 56kg na 49 za jednu noc s to naozaj neklamem ,nepreháňam...doteraz nevieme čo to spôsobilo ...na tých 49kg som bola 13 rokov,a teda ja zjem všetko a veľmi veľa ...ja si dám hranolky o polnoci ,milujem ťažké jedlá ....a proste ani gram hore ...po 30 r sa môj metabolizmus trošku spomalil a išla som hore ...a to ja ...teraz som pol roka po pôrode a začínam ešte viac priberať priberať 🤣 ale stále mi to kolíše .
Včera som mala 62kg a dnes mám 61,5kg 🤣 ....proste váha je stále plus mínus každý deň ....
Nie si blazon ja si to nemyslim, skor na vysku 160 by si mala mat priemerne okolo 50-55 kil cize klude mozes este zhodit 5 kil a budes v pohode
@eli263 to, že ťa posielajú za psychiatrom neznamená, že si blázon. Psychiater lieči mnoho iného, nie len poruchy osobnosti. Ani ľudia s úzkosťou či depresiou nie sú blázni, ale lieči ich psychiater. Bez ohľadu na to, ci si sem už písala o váhe, či nie, nie je v poriadku sa denne vážiť a sledovať takto podrobne váhu. Váha kolíše aj v priebehu jedného dňa. Ja som sa vážila ráno na lacno ako som šla na preventivku a mala som o 1kg menej ako bežne. To bolo radosti 🙈😀 Žiaľ netrvala dho, večer som si to overila a váha ešte viac, ako zvyčajne.
Aj ja ti odporúčam návštevu psychiatra, pretože to u teba môže skončiť s uzkostami a to len budú stavy, že budeš volať záchranku každý večer. Nepodceňuj to, aj psychické zdravie máme len jedno a je veľmi krehké . Clovek s neliecenou úzkosťou či depresiou sa nedokáže postarať o seba, nieto ešte o deti a rodinu 😏
@eli263 ale píšeš to tu opakovane a to nie je normálne. Ved máš normálnu váhu a keby estw aj schudneš nič sa ti nestane. A ak si myslíš ze psychiater lieči iba bláznov, tak naozaj so ešte aj veľmi prízemný človek
1 kilo hore dole, mne stále beha váha od 61 po 63. Záleží čo jes... samozrejme aj od vecí ako vyprázdňovanie atď ...fakt zbytočne riešiš
Prepáč, ale ty máš dva metre, alebo si kulturistka v objemovej fáze, keď ťa trápi, že si schudla z 59,9 na 58,8???
@jaga18 ja sa nevážim každý deň
@zuzi0911 aspoň že mi píšeš niečo pozitívne voľakedy som mala 62 kg a zrazu 58,8 59 kg ako kedy a nerozumiem prečo to nejde hore a nevážim sa každý deň
Jooooj, kiežby to ,že som kilo za.mesiac schudla bol.moj problém 🤣
Asi chudnes, lebo stresujes. Niekto zo stresu chudne, iny pribera. Daj sa do pohody, ak by si bola chora, mala by si aj ine priznaky. Pises, ze na krvnych testoch si bola, tak by to malo byt ok
A koľko meriaš?
@basullinka 160cm
@marhulka13 píše to autorka v tomto prispevku? Alebo je to z tych screenov od @pupetko263..
@basullinka keby si prečítaš všetky príspevky od pupetka aj od eli, tak zistíš ze je to jedna a ta ista
@marhulka13 mala som svoj zamer, prečo som sa to pytala AUTORKY, ja som moc dobre vedela, ako to je 🤷♀️🤷♀️🤷♀️presne viem o čo ide a vedela som, ako ju idem nachystat, ze je to ta ista osoba... No to už je ale jedno
@basullinka nerozumiem o čo vám ide nie som m splave decko aby ste ma nachytali lebo nemáte má nachytať lebo nie som tá dotyčná ale je to vaša vec
@marhulka13 nie som ale je to vaša vec
@eli263 tak prepac, keď nie si. Tak potom môžeš odpovedať koľko merias
Ja mám ráno a večer VZDY rozdiel vo váhe jeden kilogram Toto nie je o chudnutí, máš iný problém, začni to riesit.
@oblecenie99 zas ďalšia vôbec to neriešim nemám iný problém
@eli263 a stále nevieme kolko merias pri tejto vahe
@eli263 Hmotnosť človeka sa môže aj v priebehu dňa líšiť dokonca o viac ako kilogram. Preto je dôležité vážiť sa približne v rovnakom čase, najlepšie ráno nalačno. Ak sa odvážite ráno v spodnej bielizni a večer v teplákoch a tričku, rozdiel v hmotnosti môže byť aj viac ako dva kilogramy.
Podľa mňa je hmotnostný rozdiel, ktorý uvádzate, úplne v poriadku.

@eli263 akú chceš radu? váha kolísa u každého, ja mám 1 kg menej aj zo dňa na deň a ty riešiš 1 kg po mesiaci? Je to podľa teba normálne? Pozri si google a začni hľadať diagnózy, lebo nechápem, čo chceš od nás.