icon

Pred mesiacom som vážila 59,9 kg a dnes 58,8 kg

eli263
23. okt 2023
Používateľ eli263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

Ahojte chcela by som sa opýtať či je normálne že pred mesiacom som vážila 59,9 kg a dnes som sa odvážila po mesiaci a mám 58,8 kg snažím sa jesť pravidelne a ešte viac ako predtým voľakedy som mala 62 kg je pravda že som mala stresujúce obdobie a odvtedy som sa každý deň vážila a mala som z toho stres že to nejde hore potom som s tým prestala a odvážila som sa až dnes po mesiaci a nerozumiem tomu že vôbec to nejde hore a zas má chytá panika a stres prečo? Bola som aj na krv kôli tomu a všetko je Ok už mi chodia hlavou strašné scenáre je pravda mám trochu stres deti rodina a tak ale snažím sa byť v pohode máte s tým skúsenosti ďakujem za každú radu.

Strana
z3
barbora854
24. okt 2023

To fakt?asi si sa len lepšie vysrala😂sory ale tým sa už trápiť a za jedným kolom hľadať diagnózu 🤦🏻‍♀️

bluecapybara
24. okt 2023

Tak, keď jedine, čo sa pýtaš, je “či je normálne…” tak odpoveď a sumár tejto celej diskusie je, že je to normálne.
Okolo psychiatrie je strašná stigma žiaľ ešte stále, pretože nelieči “bláznov”. Neposudzujem teraz kto si a koľko tu máš/nemáš tém, lebo kľudne môžeš mať aj len jednu…. Ale ak by ťa takéto myšlienky trápili veľmi alebo často alebo by si mala z toho stres (čo potom asi ješ ešte menej), môže pomôcť aj obyč rozhovor so psychológom. Mne to pri podobných iracionálnych strachoch a predstavách veľmi pomohlo a viem sa na veci pozrieť už inak. 🙂

eli263
autor
24. okt 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

@bluecapybara stravujem sa pravidelne a ešte o niečo viac

marhulka13
24. okt 2023
eli263
autor
24. okt 2023

@marhulka13 ste vtipné fakt robiť si srandu

bluecapybara
24. okt 2023

@eli263 aha, tak super, ja sa tiež tak snažím. A teda aj napriek tomu je Tvoja situacia v norme.

eli263
autor
26. okt 2023

@zuzi0911 ja mám 37 rokov tak by to malo ísť hore

zuzi0911
26. okt 2023

@eli263 nemusí ..moja mama je celý život chudá a ešte aj klesá

eli263
autor
26. okt 2023

@zuzi0911 ja nechcem aby to klesalo chcem aby to išlo hore

zuzi0911
26. okt 2023

@eli263 tak to niekedy nevieš ovplyvniť ...

bluecapybara
26. okt 2023

@zuzi0911 @eli263 Totalne, ja som sa niekedy snažila a nepribrala som ani ň

zuzi0911
26. okt 2023

@bluecapybara ja to isté ...roky som sa nevedela vyhrabať z 49kg ...od 17r ...(čo som tak nárazovo schudla) po pôrodoch som išla na 45kg ....až po 30 -ke som pribrala na tých 55kg a teda teraz po pôrode mám nad 60kg a idem hore ,čiže celkovo aj hormóny,vek atď ....ale tak každý to má inak ..moja mama je opak ťa skôr chudne ,nikdy na ňu neplatilo ,že po 30-ke sa priberá ...

Strana
z3