Prejavili sa vám problémy so štítnou žľazou na menštruácii?

amy191011
4. júl 2020

Ahojte.. Prosím vas tie ktoré mate problémy so štítnou zlazou prejavilo sa vam to nejak na menštruácii (napr. Nepravidelnost a tak?

giuli
4. júl 2020

Cca 2mesiac uzivam.euthyrox a ms zatial nebola...uplne mi to rozhodilo cyklus

carduelis
4. júl 2020

Mne sa prislo na hypotyreozu tak, ze sa mi predlzili cykly, aj 45-50 dni. Po nasadeni liecby sa mi to upravilo, ale nikdy som nemala pravidelne cykly.

zuzanaam
4. júl 2020

@amy191011 áno, kedysi som mala ms raz do mesiaca tak 3-4 dni, ani som skoro nevedala, že ju mám. Žiaľ ako mladá sprostá som si nechala gynekologičkou vnútiť hormonálnu antikoncepciu. Nechcela som, ale ma odpísala, že v mojom veku o inom spôsobe ani uvažovať nebude, že nech skúsim, a keď sa mi nebude páčiť, môžem vysadiť. Brutálne mi rozhodila celé telo, cyklus a odtedy mám problém aj so šž. Po vysadení ms začala haprovať, cykly sa skrátili na 3 týždne a trvala aj 10 dní, veľmi silná. Ako bonus k tomu veľké bolesti. Podarilo sa mi to čiastočne upraviť s pomocou macy a vitexu jahňacieho. Ale už to nie je čo bývalo.

unicornlady
6. júl 2020

Ja som mávala najprv hyperfunkciu (zvýšenú činnosť), teraz štítnu nemám, tak užívam euthyrox, ale menštruáciu som vždy mala pravidelne každý mesiac.
Viackrát sa mi stalo, že bola silnejšia, či zase občas slabšia, ale cyklus či pravidelnosť to nejak neovplyvnilo.