icon

Prepúšťajú tehotné z nemocnice aj cez víkend?

8. jan 2025

Ahojte, chcela by som sa spýtať, som hospitalizovala kvôli vyššiemu tlaku a mám stopy bielkovín v moči v 28tt, tlak som od začiatku mala zvýšený, ja sa len chcem spýtať či tehotné pokiaľ bude všetko potom v poriadku či púšťajú aj cez víkend domov alebo bude treba čakať do pondelka, ak máte nejakú skúsenosť. Ďakujem

taktotedanie
8. jan 2025

Tu nezavisi od toho ci je vikend ci pondelok ci iny den ale od zdravotneho stavu
S vasou diagnozou by som sa domov neponahlala pokial nieste stabilizovana kedze preeklampsia ci eklampsia je zivot ohrozujuci stav nielen pre vas ale hlavne pre dieta
Uz som zazila , ze neprezila matka aj ze neprezilo dieta

koniarova
8. jan 2025

Ja ťa nepoteším. Od 28 týždňa až do pôrodu som bola s týmto hospitalizovaná. Ale nemusí to byť samozrejme tvoj prípad

pink_lady
8. jan 2025

ak máš bielkoviny v moci a vysoky tlak, nepytaj sa domov, zvrat moze prist behom par minut...
mala som preeklampsiu, predcasne som porodila, dieta ma nasledky
jedna co so mnou lezala, tiez preeklampsia, keby nie je v nemocnici uz nezije ani ona ani dieta, praskla jej placenta, iba vdaka okamzitemu zasahu lekarov ziju obidve (aj to ona uz odchadzala na stole, a dieta sa v krvi kupalo)
nechcem ta strasit ale toto fakt nie je sranda

autor
8. jan 2025

Ďakujem vám veľmi pekne ženy, som vystresovaná, neviem čo bude ďalej 🥺

danicka92
8. jan 2025

V tomto neviem odpovedať ale jedno čo viem že v snesnej dobe prepúšťajú z nemocnice aj cez vikend..verte že ak budete v poriadku držať vás tam na silu nebudú..všetko dobré prajem