Prepúšťajú tehotné z nemocnice aj cez víkend?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, som hospitalizovala kvôli vyššiemu tlaku a mám stopy bielkovín v moči v 28tt, tlak som od začiatku mala zvýšený, ja sa len chcem spýtať či tehotné pokiaľ bude všetko potom v poriadku či púšťajú aj cez víkend domov alebo bude treba čakať do pondelka, ak máte nejakú skúsenosť. Ďakujem
Ja ťa nepoteším. Od 28 týždňa až do pôrodu som bola s týmto hospitalizovaná. Ale nemusí to byť samozrejme tvoj prípad
ak máš bielkoviny v moci a vysoky tlak, nepytaj sa domov, zvrat moze prist behom par minut...
mala som preeklampsiu, predcasne som porodila, dieta ma nasledky
jedna co so mnou lezala, tiez preeklampsia, keby nie je v nemocnici uz nezije ani ona ani dieta, praskla jej placenta, iba vdaka okamzitemu zasahu lekarov ziju obidve (aj to ona uz odchadzala na stole, a dieta sa v krvi kupalo)
nechcem ta strasit ale toto fakt nie je sranda
Ďakujem vám veľmi pekne ženy, som vystresovaná, neviem čo bude ďalej 🥺
V tomto neviem odpovedať ale jedno čo viem že v snesnej dobe prepúšťajú z nemocnice aj cez vikend..verte že ak budete v poriadku držať vás tam na silu nebudú..všetko dobré prajem

Tu nezavisi od toho ci je vikend ci pondelok ci iny den ale od zdravotneho stavu
S vasou diagnozou by som sa domov neponahlala pokial nieste stabilizovana kedze preeklampsia ci eklampsia je zivot ohrozujuci stav nielen pre vas ale hlavne pre dieta
Uz som zazila , ze neprezila matka aj ze neprezilo dieta