Prestala som vidieť na ľavé oko
Dievčatá, viete čo sa mi ráno stálo?Som zvedavá hlavne v tehotenstve či ste to už niektorá zažila. Zrazu som prestala vidieť na ľavé oko. Trvalo to asi 20 minút, bolo to nepríjemné, no prešlo to.
@zuzanka.zuzu Ahoj, akurát sedím na gyn. pohotovosti.
Už tu čakám od 15:00 vraj robia sekciu od vtedy. Je tu aj jedna maminka čo je v 41. Týždni má bolestí a už jej není dobre čo vidím. A nik ju nevyšetruje.
@simsalabim Ahoj akurát som na gyn. Pohotovosti. Čakám tu uz od tretej
@vanda323 to je hrozné 😢 snáď obidve dobre dopadnete 🙏
@zuzanka.zuzu
@klip0 Tak dievčatá nevysetrili ma len mi odmerali tlak, doktorka mi povedala ze tlak mam ôk že ak by to bola napríklad porážka že by bol vysoký tlak. Tak ma ukludnila, že to mohlo byt aj zo stresu. A volála mi svokra povedala mi ze jej sa to v tehotenstve dialo tiež tesne pred potodom
@vanda323 co s tým má tlak a oxi? Určite nechcem strašiť, no u otca som diagnózu uhadla hneď. Nie som úplne neznala. Radšej však sa dat vyšetriť, ako neskôr ľutovať, čo už sa nedá zvrátiť. Pre info, otec rozprával pekne, žiadne poklesnute kútiky, žiadna slabosť... Vôbec nič. Len pár krát strata zraku na par sekúnd na jedno oko. Ale to len pre info. Tlak mal tiež v poriadku.
Ale tak ono to môže byť aj milión iných veci, to je jasne. Hlavne nezanedbat nič... Sme mladé, pekne, škoda by nás bola 🙄🙈☺️
@vanda323 mojej sestre takto zistili sklerozu multiplex, sedelo by na to aj trpnutie atd. POriadne to vysetri
@vanda323 to je predzvesť migrény. Ak ťa bolela hlava potom tak to bola určite migréna ja to mávam. Inak je to aj z preťaženia slabého spánku. Pred tým ako som dostal uzkostnu poruchu mával som tieto migrény. Potom mi prestali pretože porucha ma nútila oddychovať ale viem že raz keď som zle spal sa mi ešte tieto škvrny vrátili. Presne pri písaní alebo šoférovaní nevidíš na objekt na ktorý chceš zamerať zrak. Potrebuješ oddych a redukovať množstvo vnemov.
@slovakboy Vieš dobre som nespala skoro druhú noc lebo mala moja dcérka má zápal ušiek má bolestí. Migrénu mávam hoc od kedy som tehu som ešte nemala. Začne má brutálne bolieť hlava a nechcem byť nechutná ale kým sa nepovraciam tak som hotová. Len teraz to tak nebolo ....už neviem som fakt unavená stále z toho že mi niečo je. Cítim sa hrozné vyčerpaná a už ďalej nevládzem
Prepac vystresovat som ta nechcela ale ja by som s takym niecim urcite na pohotovost isla. A mal ta vysetrit neurolog, nie gynekolog.
@vanda323 toto ani zďaleka nemal riešiť gynekológ. To je ako keby ti v dome praskla voda a ty zavoláš na opravu elektrikára.
Ja by som vyhľadala neurológa. Moja sestra mala mozgovú príhodu v 30 rokoch. Tiež mlela z posledného pri troch deťoch. Keď sa jej to stalo, tak sme potom študovali všelijaké články a v nich písali, že aj takéto situácie môžu byť toho predzvesť. Tak sa prosím ťa nedrž toho, že ti gynekológ povedal, že je to ok. A si ešte aj tehotná.....daj sa poriadne vyšetriť.

@vanda323 a nevystresovalo ťa niečo predtým? lebo ty si taký malý stresmen že toto ťa vynervuje ešte viac čo ti tu baby píšu... sleduj tlak! ja si pamätám, že tebe strašne lieta, dávaj si na seba pozor.