Preťažená ruka a rameno
Mali ste prosím niektorá, proste pred rokmi ma začalo bolieť zápästie, tak pri otáčaní, to som nejako zvládla, no asi pred 2-3 mesiace sa pridal lakeť, tak, že proste bolesť, v noci sa budím, neviem, ako si už mám dať ruku, pri každom pohybe ma šklbe v ňom, pri dvíhaní ani nevravím, v práci neviem ani spínací strojček použiť, pracujem na PC, ale nie celých 8 hod nonstop. Mala som problémy aj s ramenom, aj chrbtica na tej strane už 15 rokov bolesti....
Bola som u X neurológov, rehabilitácií, cvičení SM, masáže, chiropraktik... asi to je už fakt preťažená ruka, lenže je pravá a musím ju používať, lieky nechcem pchať do seba, neviem, či zájsť za ortopédom alebo kým už, poradte niečo..Ďakujem
Ortopéd
A cvicis doma? Ziadna fyzioterapia, masaze ani nic ti nepomoze ak nebudes cvicit zodpovedne aj doma. Mam uz niekolko rokov tiez problemy s rukou, pretazene rameno od babatka a chodila som intenzivne na fyzio ale musela som cvicit aj doma, zlepsilo sa to vyrazne, ale ked polavim alebo si nedavam pozor, zhorsi sa to.
Ja som cvičila celý rok SM u fyzioterapeuta, 5x denne celý rok na chrbticu a nič...
tiez by som to riesila teda s ortopedom, ked fyzio nepomohol. 🙉
Neurolog.MR a rtg krčnej chrbtice...a ak cvičiť tak na doporucenie dr.napr.pri vyrastkoch na krčnych stavcov to v bolestivom štádiu vôbec nie je vhodné
Ja som cvičila celý rok SM u fyzioterapeuta, 5x denne celý rok na chrbticu a nič...
@anonym_autor mne napriklad sm system vobec nerobil dobre, pomohol mi pilates + joga a pri bolestiach najma uvolnovacie cviky.

@anonym_autor ako dopadli magneticke rezonancie krčnej chrbtice, zapestia, lakta a ramena ?