Pri styku pociťujem divné pobolievanie v podbrušku

adelaaa7
7. sep 2014

ahojte baby..mam na vas jednu otazku..neviem ci ste to uz niektora mala ale stava s ami ze pri styku pocitujem pichanie v podbrusku..doteraz sa to dalo vydrzat ale posledne dva tyzden sa mi vyskytuje pri styku aj krv ( mimo menstruacie)..trva to tak dva dni prejde to a pri dalsom styku zase to iste,leze uz to je silnejsie ,dlhsie a sprevadza to aj neznesitelna bolest v krizoch a koncatinach a rezanie a caste mocenie...pocas dvoch tyzdnoch som vyuivla dvoje antibiotika na zapal mechura ale neprestalo to...teraz mam krvacanie uz treti den a bolesti neskutocne...chcem ist k lekarovi len neviem ci ma moze cez krvacanie vysetrit...nemali ste nic podobne?..dakujem za odpovede

stefka33
7. sep 2014

@adelaaa7 Krvácanie mimo cyklus je vždy dôvodom na návštevu gynekológa. Môže to byť všetko možné, dokonca by ťa mal vyšetriť prednostne. Mohlo by to byť aj mimomaternicové. Robila si si test?

mamulienka30
7. sep 2014

@adelaaa7 - vysetri ta aj ked krvacas, neodkladaj to.

adelaaa7
autor
8. sep 2014

ahojte tak bola som apovedal mi ze mam nejaku ranku na krcku maternice a dal mi spravi cytologiu ale nic mi nedal ziadne lieky,ani vag.globule tak ako sa tej ranky zbavim? neviete tci sa zacelli alebo co?

hope87
9. sep 2014

@adelaaa7 ahoj...ja som sice taketo prejavy pri styku nemala ale asi 4roky dozadu som mala aj ja ranku-leziu ako to nazvala gynda, na krcku maternice...robili mi cytologiu a nemala som vysoke hodnoty ale take "predhranicne" ale aj tak mi odporucila zmrazovanie..a tak som aj na nom bola...a odvtedy mam vsetko v poriadku...krcok pekny aj cytologia vzdy ok

leameleg
15. júl 2021

@hope87 ahoj je to stara tema ale ake si mala prejavy ? Mala si nejaké bolesti v podbrušku alebo nieco

hope87
16. júl 2021

@leameleg ahoj. Nie, ja som nemala ziadne problémy. Zistila som to az po prehliadke u gyndy. A co sa tyka toho samotneho zmrazovania, tak to bolo trochu neprijemne a nasledne som citila také pichanie ale inak to nebolo nic hrozne.

leameleg
16. júl 2021

@hope87 ach tak moj gynekolog ma do 27meho dovolenku tak uvidim ake budu vysledky sterov