icon

Príčiny padania vlasov

chobotnica777
15. aug 2025

Ahojte ked sa sprchujem, umývam hlavu vzdy mi vypadne hrsť vlasov. Mala som 3 pôrody v živote neviem ci to ma tiež suvis. Aké vyšetrenia by vedeli zistiť príčinu? Aký sampon poprípade by pomohol alebo nejaké iné rady.

lia2929
15. aug 2025

Urcite ano , ja by som zacala aj vnutornym doplnanim mineralov . Osobne som brala tinkturu z kapucinku (hustu a rastu ako burina ) a od firmy energy kvapky Fytomineral 🙂 tie sampony by som medzi prioritu neradila , vacsina marketing . Zameraj sa na vnutornu vyzivu a pesstru stravu🥰 drzim palceky

billy_jean
15. aug 2025

Príčiny - štítna žľaza, problém s pečeňou, anémia, gynekologické problémy, hormonálna nerovnováha niektoré lieky to môžu spôsobovať. Určite si daj urobiť kompletný rozbor krvi, s minerálmi, železom a hormónmi. Ak bude všetko ok, a nenájdeš príčinu, tak doplň biotín, vitamíny z radu B, zinok a selén, rozmarínovú tinktúru na vlasy, môžeš striedať so žihľavovou a lopúchovou. Každopádne najprv zistí vnútorne, kde máš problém a potom to rieš.

deti95060810
15. aug 2025

po pôrode padajú vlasy veľa ženám.
mne napr. aj zo stresu. ak máš veľa stresu tak treba magnézium brať dlhodobo.

monro
15. aug 2025

Je bežné a normálne, že pri umývaní vypadne tých vlasov viac ako inokedy. Ale keď skutočne vlasy nadmerne padajú pri česaní alebo len tak nachádzaš po byte na zemi veľa vlasov, príčinu treba skúsiť nájsť. Mojej pubertálnej dcére takto nadmerne vypadávali vlasy a jediné, čo sa zistilo je, že prekonala boreliózu. Preliečila sa antibiotikami a dáva si bloom robbins vitamíny a mielle rozmatínový olej a po probléme ani stopy.

deti95060810
15. aug 2025
@lia2929

Urcite ano , ja by som zacala aj vnutornym doplnanim mineralov . Osobne som brala tinkturu z kapucinku (hustu a rastu ako burina ) a od firmy energy kvapky Fytomineral 🙂 tie sampony by som medzi prioritu neradila , vacsina marketing . Zameraj sa na vnutornu vyzivu a pesstru stravu🥰 drzim palceky

@lia2929 prosím odkiaľ si mala tinktúru kapucínky. potrebujem pre dcéru. vlasy má riedke neskutočne. nedávno zmaturovala a takýto problém.

lia2929
15. aug 2025
@deti95060810

@lia2929 prosím odkiaľ si mala tinktúru kapucínky. potrebujem pre dcéru. vlasy má riedke neskutočne. nedávno zmaturovala a takýto problém.

@deti95060810 Ahojky ak je dospela odporucam s obsahom alkoholu - Serafin byliny napriklad za mna maximalna spokojnost a ak bez alkoholovu (tu mam na imunitu pre 3r syna) tak musim pozriet a dam vediet alebo staci len zadat nealkoholicka .

Ale s alkoholom co sa tyka vstrebavajua zabera viac😇 a online vsetko kupujem. Treba pravidelne uzivat 20 kvapiek denne do 1,5dc vody napriklad a naraz vypit . uz po jednej flasticke uvidite rozdiel v raste aj hustote a po 2 10000%.

deti95060810
15. aug 2025
@lia2929

@deti95060810 Ahojky ak je dospela odporucam s obsahom alkoholu - Serafin byliny napriklad za mna maximalna spokojnost a ak bez alkoholovu (tu mam na imunitu pre 3r syna) tak musim pozriet a dam vediet alebo staci len zadat nealkoholicka .

Ale s alkoholom co sa tyka vstrebavajua zabera viac😇 a online vsetko kupujem. Treba pravidelne uzivat 20 kvapiek denne do 1,5dc vody napriklad a naraz vypit . uz po jednej flasticke uvidite rozdiel v raste aj hustote a po 2 10000%.

@lia2929 ďakujem .