Priebeh Covidu
Ahojte,ako u vas prebiehal covid?ake ste mali pirznaky a kolko to trvalo?
Moj svokor, dva krat ockovany, priebeh ako prechladnutie len. Neprehanam.
Svokra, onko pacient, dva krat ockovana, uz je mesiac chora.
Syn 16 rokov neočkovaný mal len nádchu a slabú bolesť hlavy.
Ja- neočkovaná - kašeľ, bolesť svalov a kĺbov, dýchavičnosť, pichanie pri srdci, nádcha, bolesť hlavy, strata čuchu a chuti (som mesiac po prerokovaní a stále sa nevrátili). Jeden deň bol u mňa taký, že ma fakt bolelo celé telo, ale po troch dňoch to bolo každým dňom lepšie.
Zvyšok rodiny kovid od nás nechytil.
Ja som neočkovaná, 2-3 dni strata čuchu, únava, bolesť kĺbov a svalov. Manžel neočkovaný, tiež asi 3 dni mierne zvýšená teplota (37,4) a bolesť hlavy, nádcha. Zažili sme teda obaja oveľa horšie choroby, pre nás najhoršia na celom covide bola tá karanténa 😀 (v paneláku s dvomi malými deťmi).
ja som mala presne pred rokom, vtedy som este nebola ockovana...5 dni teploty 39,5...potom zvysne dni 37,5 ...bolesti hlavy, chrbta, klbov a slabost...ziadny kasel, sopel ani nic...po 2 tyzdnoch som bola v praci...nikto z rodiny ani okolia to nechytil
moja mamka mala zimnicu ktora sa jej striedala s horuckou tak 39,5 trvalo to asi 5 dni no potom to ustupilo nastastie. ale kolko krat sa stazuje, ze sa aj teraz tak nejak rychlo zadycha niekedy
dcera 14ročna,nádcha ,a citi sa unavená,bolesť hrdla,ale minimálna,miešte piati s ňou a nič,je to na nervi,v karamténe prváčka a tretiačka,dcera poz.od pondelka,je ešte možne že to od nej dostaneme,už som z toho na 🙉
Dve deti vôbec nič, najmenší 2rocny sopeľ a kašeľ, muž tiež tak a pre mňa bola najhoršia ta únava asi 3dni.. Inak bolesť hlavy asi 3dni tiež, sopel kašeľ a silná bolesť hrdla. Proste ako aj keď som inokedy chorá
@vivincek Ja, manžel, dcéra, akurát končíme karanténu. Príznaky žiadne, možno minimálne. Také, že keby sme nemuseli ísť na test, nevenujeme tomu absolútne pozornosť. Očkovaní nie sme
@0martina0 neviem presne kto začal to je to 🤷♀️najstarší syn bol otestovaný kvôli triede a bol poz. Bez príznakov, no mladšie deti mali predtým sople aj kašeľ. No v priebehu karantény jeden z tých 2mensich znova bol chorý jeden syn vôbec takže je možné že ten stredný to mal ako prvý len o tom nevieme takže ťažko takto no 😄ale ak to rátam len od toho poz. Ja som sa začala cítiť zle v ten deň ako on bol na pcr manžel tiež a najmenší dostal v noci sople.
možno aj,sem tam kašeľ,uvidime v pondelok pcr
my este v septembri 2020. Oco mierne zvysena teplota /neviem kolko dni/ pokasliaval a strata cuchu . Mama podobne. Manzel trosku zvysena teplota jeden alebo dva dni a lahka bolest klbov a slabost asi den dva plus strata cuchu. Ja 3 tyzdne po porode bez priznakov /test bol pozitivny/. Dieta skolkar a novorodenec nemali ziadne prejavy. Vsetci neockovani.
@h2 mám to stejně jako ty…jen k tomu nemám chuť a čich…
@vivincek ja som neockovana a priebeh v pohode, ako lahsie prechladnutie.
Horucky cca 5 dni, dusive zachvaty kaslu, strasny pocit nádchy, no sopel ziadny a ani spreje do nosa nezaberali. V noci som nemohla spávať, lebo mi doslova horela hlava a mala som zimnicu, este par dni po som sa budila v noci mokra ako mys. Klby ani telo ma neboleli, cuch som stratila asi na dva tri dni. Ockovana som nebola, vtedy sa ešte neockovalo.
Narozdiel odo mna priatel este vyssie horucky, bolesť hlavy, kĺbov, svalov ... Ledva sa hybal a to on je dost odolny. Strata cuchu a chuti, zial s tým má problém doteraz- často sa stane, že nič neciti a cuch nemá už taký ako predtým. Ked uz bol z najhorsieho von, tak zas problemy s dychom. Covid sme mali vo februari.
@vivincek ja bez priznakov neocko(sla som na pcr kvoli kontaktu), moja mama 64r neocko hned teplota,dychavicnost,5dni,kasel este dlho, otec 68r tak isto,ale ocko, kamaratov otec 71r neocko,nadcha 3dni,potom teplota,vyssia a vyssia,10dni,dnes sme boli na pohrebe :( mojim rodicom nasadili Mudr. hned ivermektin,isoprinosine,kopec vitaminom a pichali si inj na riedenie krvi
@0martina0 ja som bola v soku, ked mi prislo pozit, celu karantenu som trpla, kedy to na mna pride... kazdy vecer som myslela na to, ci sa zobudim s teplotou.. a klop klop nic... tak drzim palce,aby ste aj vy boli ok.. moj muz si pojde dat spravit protilatky, ze nie je mozne ze to nemal aj on, ked sme boli vsetci spolu stale..
Ja som mala 10 dni teploty striedanie so zimnicami, týždeň neskutočne bolesti hlavy nemohla som nič len ležať, potom bolesť hlavy vystriedala bolesť celého tela, hrozný kašeľ až som sa dusila, strata chuti a čuchu. Otras, horšiu chorobu som ešte nemala
U nás 12r. neockovany, mal slabú nádchu a zapálené oko-5dni a bol ok, my sme vtedy nechytili, ale teraz ma dcéra 4r. teploty cca 38 ale len v noci, cez deň 37,a rozpráva nosom, a ja bolesť kĺbov a svalov, zapálené mandle, občas kašeľ a pískanie v ušiach.. Dnes je druhý deň od pozit. testu a piska mi od poobedia.. 🤦♀️ Nepríjemné to je.. Inak sme ok..
@vivincek 2x očkovaná, veľmi silné prechladnutie a bolesti hlavy cca týždeň. Teraz druhý týždeň sa pomaly dávam dokopy. Teploty som paradoxne nemala žiadne, len mi prvé dni toho "prechladnutia" bývalo dosť zima. Manžel tiež 2x očkovaný, mierne teploty do 38, nádcha a občas veľká únava kedykoľvek cez deň. Tie únavy ja takisto som mala, ten prvý týždeň, zrazu prišla na mňa veľká únava a išla som si hodinku-dve poležať (spať sa u nás cez deň moc nedá😄), taká slabosť, nevládnosť. Držím palce a prajem čo najhladší priebeh....
@elizita ved nieže by som ju chcela,ale mam prvačku,tretiačku,manžel nemôže isť do prace,tak ked už tak všetci,ide mi hlavne o školu a mala si aspoň minimlne príznaky,ja som v pondelok a dnes užila tabletku,tak ma boleli svaly na nohách a rukách,dievčata sople a sem tam zakašľu,to ise manžel,občas zakašle a zaškriabe ho v krku,ja mam dojem že necitim smrad z cigarety,a parfén len minimálne,tak som zvedava čo bude v pondelok

@vivincek Ahoj, ja som chorá teraz od stredy. Som 2x zaočkovaná, takže som čakala ľahký priebeh. Nooo, neviem, či by som to, čo teraz prežívam, nazvala ľahkým priebehom. Určite som nikdy nezažila horšiu chorobu. Strašne ma bolí hlava, je mi na zvracanie, aj som viackrát zvracala. Bolí ma chrbát, kĺby a celé telo. Mám teplotu okolo 38. Nemôžem jesť, v noci nespím... Vraj to môže trvať 10-14 dní. Tak to aj skapem! ☹️