icon

Príplatok u zubára za meškanie

2. jún 2023

Čaute baby chcela by som sa spýtať ci ste sa s tým aj vy stretli. Bola som dnes u zubarky meskala som do 10 min kvôli tomu ze mhd meskala a účtovala si priplatok 20€. Je to bežné ze si zubari takto účtujú? Lebo ešte som sa s tym nestretla

Strana
z2
sense
2. jún 2023

@sajmonka_1216 napr u nás zubár ak ideš na preventívnu ráta čas na preventivku. Ak počas preventivku niečo zisti ze treba spraviť tak to dá termín kedy to spraví s tým ze vie koľko času to cca zaberie. A už veľakrát sa mi hlavne u zubára stalo ze som prišla o 15min skôr a hneď ma aj zobrala, nečakala kým bude môj termin

nafka0483
2. jún 2023

Ano, dava to zmysel ako uz bolo vysvetlene.

Ja ak mam termin o 9:00 a 8:50 vidim ze nedojdem (napr stojim kvoli dopravnej nehode), tak hned volam, ospravedlnim sa, poviem co sa stalo, na ako dlho vidim to meskanie a sestricka povie ci to este stihnu a mam prist alebo mi da rovno novy termin.

dilino
2. jún 2023

Aj moja zubárka to tak má tiež zavedene ma napisane na dverách.

mandzula
2. jún 2023

@sajmonka_1216 presne z dovodu, ze ma byvala zubarka objednavala na termin, na ktory bolo v cakarni objednanych dalsich 5 ludi, som od nej odisla, povazujem to totiz za totalnu neuctu ku mne ako k pacientovi a platiacemu klientovi, co ja teda podporovat nebudem. A ak by som si u nejakeho lekara zaplatila za termin a travila tam pol dna, narobila by som tam bordel a uz sa tam neukazala.
Je na nas pacientoch, aby sme si lekarov naucili na system, pretoze nielen my potrebujeme ich, ale aj oni nas.

nafka0483
2. jún 2023

@slavomira236 Tvoj zubar vybavuje dilera a pacienti medzitym cakaju? Moj zubar aj gynekologicka dilerov viackrat vypoklonkovali z cakarne - nech pridu na konci pracovnej doby a riadne sa vopred ohlasia.

Keby som bola objednana a namiesto mna ide dnu diler, tak by som sa hned ozvala.

mane01
2. jún 2023

A plati aj ona tolko, ked ta nezoberie presne na minutu? Chapem, ked niekto jednoducho nepride… ale toto je trochu moc na mna.

mogaa
3. jún 2023

ak rovnako mohla vziať ďaľšieho pacienta a tebe dať potom druhý termín....takže myslím že si dopadla dobre....ona má pacientov naobjednávaných a ak na teba čakala tých 10minut bolo na úkor jej volna alebo ostatní pacienti nadávali že musia čakať....ono všetko má 2 strany ak by takto meškali 3-4 ta sa jej to nazbiera....

Strana
z2