Príplatok u zubára za meškanie
Čaute baby chcela by som sa spýtať ci ste sa s tým aj vy stretli. Bola som dnes u zubarky meskala som do 10 min kvôli tomu ze mhd meskala a účtovala si priplatok 20€. Je to bežné ze si zubari takto účtujú? Lebo ešte som sa s tym nestretla
Ano, dava to zmysel ako uz bolo vysvetlene.
Ja ak mam termin o 9:00 a 8:50 vidim ze nedojdem (napr stojim kvoli dopravnej nehode), tak hned volam, ospravedlnim sa, poviem co sa stalo, na ako dlho vidim to meskanie a sestricka povie ci to este stihnu a mam prist alebo mi da rovno novy termin.
Aj moja zubárka to tak má tiež zavedene ma napisane na dverách.
@sajmonka_1216 presne z dovodu, ze ma byvala zubarka objednavala na termin, na ktory bolo v cakarni objednanych dalsich 5 ludi, som od nej odisla, povazujem to totiz za totalnu neuctu ku mne ako k pacientovi a platiacemu klientovi, co ja teda podporovat nebudem. A ak by som si u nejakeho lekara zaplatila za termin a travila tam pol dna, narobila by som tam bordel a uz sa tam neukazala.
Je na nas pacientoch, aby sme si lekarov naucili na system, pretoze nielen my potrebujeme ich, ale aj oni nas.
@slavomira236 Tvoj zubar vybavuje dilera a pacienti medzitym cakaju? Moj zubar aj gynekologicka dilerov viackrat vypoklonkovali z cakarne - nech pridu na konci pracovnej doby a riadne sa vopred ohlasia.
Keby som bola objednana a namiesto mna ide dnu diler, tak by som sa hned ozvala.
A plati aj ona tolko, ked ta nezoberie presne na minutu? Chapem, ked niekto jednoducho nepride… ale toto je trochu moc na mna.
ak rovnako mohla vziať ďaľšieho pacienta a tebe dať potom druhý termín....takže myslím že si dopadla dobre....ona má pacientov naobjednávaných a ak na teba čakala tých 10minut bolo na úkor jej volna alebo ostatní pacienti nadávali že musia čakať....ono všetko má 2 strany ak by takto meškali 3-4 ta sa jej to nazbiera....

@sajmonka_1216 napr u nás zubár ak ideš na preventívnu ráta čas na preventivku. Ak počas preventivku niečo zisti ze treba spraviť tak to dá termín kedy to spraví s tým ze vie koľko času to cca zaberie. A už veľakrát sa mi hlavne u zubára stalo ze som prišla o 15min skôr a hneď ma aj zobrala, nečakala kým bude môj termin