icon

Príprava na laparoskopiu žlčníka

10. okt 2025

O týždeň má čaká laparoskopia žlčníka, už by som mala najradšej po, strach je samozrejme ale inú možnosť nemám, keďže problémy boli a sú. Otázka v nedeľu mám príjem v pondelok operácia a v utorok pravdepodobne domov . Otázka je asi taká aká j samotná príprava tesne pred zákrokom? Nikdy som na operáciu nebola

Strana
z2
simka1454
22. okt 2025
@lagunka0000

@simka1454 ahoj, dnes mi vyberali stehy, ešte mi tam dali také lepky nech sa to poriadne zrastie, tak ako som už písala, vôbec ma nič nebolelo, aj sama na wc po operácii, len ma trochu ťahali stehy, ani som nevracala po narkóze, len som bola trochu otapena, neboj dobre všetko dopadne, a hlavne sa mi ozvi , držím palce

@lagunka0000 ďakujem,môj tlak si už teraz robí,čo chce. Stres robí svoje,predoperačné mám už spravené. Potom sa ozvem,hneď ako sa mi bude dať.

lagunka0000
22. okt 2025
@anonym_autor

@lagunka0000 ďakujem ❤️ je v pohode že na bolia jazvy aj celé brucho ako taká silná svalovka 🙄

@anonym_autor môže byť že sa ti ešte nevstrebal plyn ktorým napustili bruško pri operácii

bobova
23. okt 2025
@anonym_autor

Ahojte ja už to mám za sebou a nieje to med lízať vôbec , plus ten vývod masaker :( dnes idem domov

@anonym_autor Mňa operovali včera, a tiež som čakala, že to bude znesiteľnejšie. Bolí ma celý trup,
asi od toho plynu ktorým ma nafúkli, hlavne pri zmene polohy. Aj si dávaš niečo proti bolesti?

lagunka0000
24. okt 2025
@bobova

@anonym_autor Mňa operovali včera, a tiež som čakala, že to bude znesiteľnejšie. Bolí ma celý trup,
asi od toho plynu ktorým ma nafúkli, hlavne pri zmene polohy. Aj si dávaš niečo proti bolesti?

@bobova skús sa postaviť a trochu pochodit, mne chôdza pomohla a uvoľnilo sa mi to

autor
25. okt 2025
@lagunka0000

@bobova skús sa postaviť a trochu pochodit, mne chôdza pomohla a uvoľnilo sa mi to

Môžem sa opýtať mňa operovali v pondelok , zatiaľ sa len sprchujem ale už by som rada polezala vo vani myslíš že už môžem?

simka1454
25. okt 2025
@anonym_autor

Môžem sa opýtať mňa operovali v pondelok , zatiaľ sa len sprchujem ale už by som rada polezala vo vani myslíš že už môžem?

@anonym_autor mňa zaujíma to sprchovanie, kedy si sa mohla osprchovať? Na kolky deň? Už sa mi to blíži, v utorok ma to čaká.

lagunka0000
25. okt 2025
@simka1454

@anonym_autor mňa zaujíma to sprchovanie, kedy si sa mohla osprchovať? Na kolky deň? Už sa mi to blíži, v utorok ma to čaká.

@simka1454 môžeš si kúpiť vode odolné náplaste a vybavené, keď som prišla domov tak hneď na druhý deň som si umyla hlavu a osprchovala

lagunka0000
25. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor neviem, asi by som vydržala kým nevyberu stehy

simka1454
28. okt 2025
@lagunka0000

@simka1454 môžeš si kúpiť vode odolné náplaste a vybavené, keď som prišla domov tak hneď na druhý deň som si umyla hlavu a osprchovala

@lagunka0000 tak už mám po tom. Boli ma brucho na tom mieste kde je pichnutá ta drenáž. Zajtra bude dúfam lepšie.

lagunka0000
28. okt 2025
@simka1454

@lagunka0000 tak už mám po tom. Boli ma brucho na tom mieste kde je pichnutá ta drenáž. Zajtra bude dúfam lepšie.

@simka1454 som rada, oddýchni si, jasné zajtra bude oveľa lepšie, drzkaj sa

Strana
z2