Prírodná liečba porušených hlasiviek

adina0501
17. dec 2014

Ahojte babenky pri operacii hlavy v októbri 2014 mi porušili hlasivky odvtedy len chrapčim a rozprávanie je pre mňa problém neviete mi niekto poradiť nejakú prírodnú liečbu - nie klasické tabletky tých mam plne zuby ďakujem 🙂

svetluska82
17. dec 2014

@adina0501 mne pomohol homeovox to je homeopatikum maju ho aj v lekarni

jakral
17. dec 2014

vyskúšaj prírodné náplaste PowerStrip v kombinácii so SolarStrip-tie sa užívajú vnútorne. Náplaste sa lepia na hrdlo a 1 krčný stavec. Je to dlhodobejšia liečba. Náplasť reaguje okamžite, látky prenikajú cez kožu, nemusia ale môžu byť sprevádzané zahrievaním, až miernym pálením. Ja s týmito náplasťami pracujem, sú výborné na akékoľvek bolesti a rôzne choroby. _Sú síce drahšie, ale výsledok sa určite dostaví, treba vytrvať. Ak budeš mať záujem pošli mi svoj mail, pošlem Ti info aj ako si ich môžeš objednať.

ivivaiveta
17. dec 2014

@jakral ahoj..ty si ich uz skusala?..lebo ja mam ten isty problem ako zakladatelka a uz som vyskusala vsetko, aj koloidne striebro,nic nepomaha..

jakral
17. dec 2014

ja ich užívam, oblepila som nimi celú rodinu, deti boli ako prve pretoze mali anginu, dcera a syn brali ATB ale naplaste im urychlili liecbu a druhy syn bol bez ATB len na naplastiach. ma tiez zvacsenu LU za uskom od jeho 4.mesiacov, teraz ma 4,5 roka a uzlina zmäkla, verim tomu, ze naplaste mu pomozu. Aj deti teraz vykasliavaju a fukaju poriadny bordel. Cele im to pouvolnovalo.
Napriklad moja sestra ma zapal trojklanneho nervu, lepi si naplast za ucho a na boku lica, hovori, ze jej to vytahuje zapal a citi az k ramenu ako by tam mala chobotnicove chapadla az po rameno.
z rodiny mame zase cystu na oblicke tak som polepila, necitia uz taky tlak na oblicke a verim, ze to pomaly ustupy-tu trva liecba aj 3-4 mesiace, ale urcite vytrvame