icon

Príšerné bolesti hrdla a problémy s uchom: Čo robiť?

5. máj 2024

Ahojte uz som lekarku navstivila dnes je to uz 6 den co ma priserne boli hrdlo 2 den uzivam antibiotika kaslem sucho dusivo bolest hrdla nie a nie ustupit vcera sa mi stalo ze mi zalahlo v pravom uchu co aj velmi bolelo ale v priebehu dnesneho dna sa to napravilo ucho uz ani nebolelo a teraz znova v noci priserna bolest hrdla a tentokrat laveho ucha a zalahnutie uz v oboch usiach uplne panikarim co sa to deje neviem spat od bolesti ja viem ze nieste lekari ale co sa to deje ? Nadchu nemam dnes som mala mozno trocha upchaty nos :( zblaznim sa

eliska125
5. máj 2024

Skus si dat ibalgin a len vyčkať kym atb zaberu

autor
5. máj 2024

@eliska125 ale co to zalahnutie v obidvoch usiach zblaznim sa z tohto pocitu :( ked nemam ani nadchu mam sa vratit s tymto k obvodnej v pondelok ?

jana_eyre_2
5. máj 2024

Samozrejme, ak nezaberajú ATB, tak sa k obvodnej vráť nech ti urobí doplnkové vyšetrenia a zistí o čo ide.. mala by spraviť aj vytery.. uši môžu bolieť od hrdla, zatiaľ si daj niečo na bolest.. skoré uzdravenie

msnesquik
5. máj 2024

Moze byt, ze atb nesadli, mne dr menil v priebehu uzivania, lebo z vyteru vyslo ine, ako si myslel

autor
5. máj 2024

@msnesquik taktiez si pocitovala ze sa to nezlepsuje ?

jamimo
5. máj 2024

ja som to tak mala... ATB, ja horšia a horšia. Prestávala som počuť na ľavé ucho... No a boli z toho pľúcne chlamýdie, mykoplazmy, zápal stredného ucha 😵‍💫😵‍💫😵‍💫, neskôr zápal pľúc. Hlavná vec, že dr. podráždená, že som netrpezlivá a ATB musia zabrat 🤔 Škoda, že po týždni. som skončila hospitalizovaná.
To ale nemusí byť tvoj prípad. Skoré zlepšenie prajem...

autor
5. máj 2024

@jamimo ja mam uz v oboch zalahnute a lave ucho ma uz priserne boli zajtra pekne idem naspat k lekarke :(

jamimo
5. máj 2024

áno choď, Prajem skoré zlepšenie💐

autor
5. máj 2024

@jamimo Dakujem velmi pekne