icon

Príznaky ekzému na rukách

18. aug 2025

Ahojte, prosím vás čo to môže byť?? Viem že musím ísť k dr len teraz dáko není čas. V zime mávam strašne suché ruky ako by taký jemný ekzém až, vždy ako už začína byť teplo, tak to zmizne. No po tejto zime ostalo toto. Niekedy to strašné svrbí, je to suché. Niekedy biele niekedy červené sfarbenie. Ďakujem vopred za odpovede

Príznaky ekzému na rukách
biba_18
18. aug 2025

exem a môže to byť aj z vody vo vodovode 🤷‍♀️ muž sa na to liečil strašne dlho… v podstate aj teraz to raz má a raz nemá… tiež to takto vyzeralo 🤷‍♀️

autor
18. aug 2025
@biba_18

exem a môže to byť aj z vody vo vodovode 🤷‍♀️ muž sa na to liečil strašne dlho… v podstate aj teraz to raz má a raz nemá… tiež to takto vyzeralo 🤷‍♀️

@biba_18 ach bože, to len asi smer dr a nejaká mast na predpis či?

biba_18
18. aug 2025

@anonym_autor 🤷‍♀️ môj muž to tak riešil, áno

autor
18. aug 2025
@biba_18

@anonym_autor 🤷‍♀️ môj muž to tak riešil, áno

@biba_18 ďakujem

zabka79
18. aug 2025

@anonym_autor skus toto mne to funguje

autor
19. aug 2025
@zabka79

@anonym_autor skus toto mne to funguje

@zabka79 ďakujem, skúsim

autor
7. okt 2025

Ahojte, hlásim sa po dlhšej dobe. Objednaná som na kožné na budúci týžden. Mám to v takomto štádiu. Svrbí to, boli to a aj to stipe. Zúfalá som už, natieram si kortikoidovu mastičku, tá mi v lete pomohla. Aspoň zatiaľ kým pôjdem na kožné.

mamca123456789
21. okt 2025
@anonym_autor

Ahojte, hlásim sa po dlhšej dobe. Objednaná som na kožné na budúci týžden. Mám to v takomto štádiu. Svrbí to, boli to a aj to stipe. Zúfalá som už, natieram si kortikoidovu mastičku, tá mi v lete pomohla. Aspoň zatiaľ kým pôjdem na kožné.

@anonym_autor dobrý deň malý má niečo podobné na nožičke môže to byť exem