Príznaky mozgovej hmly
Ahojte... Uz dlhsie mozno 3 mesiace sa citim zvlastne.
Proste ako keby svet okolo mna plynul, ale ja ho nevnimam sustredene... Absokuzne nic neukladam do pamate... Aby keby som bola vyhorena.
Vsetko ma neskutocne unavuje. Vycerpava. Nemam radost z nicoho. Vsetko mi pride pochmurne... Cely zivot. Pritom mooj zivot je ozaj fajn. Ale ja mam z neho takyto pocit....ako prezivajuca mrtvola.
A nepamatam si veci....je to pre mna nesmierne obtiazne zapamtat si nieco a aj ked si poviem ze toto si zapamatam, tak si zapamatam len to, ze nieco som si mala zapamatat... Co je toto za stav? 😞😞😞
@anonym_autor môže to byť skôr mozgová paralýza - mozog je prehltený informáciami. Akurát som to riešila tieto dni, tak som vedome začala byť prítomná, v práci si hneď ráno roztriedim úlohy - prioritizácia, miesto sociálnych sietí lúštim krížovky, čítam také jednoduchšie knihy (pre mňa napr alchymysta od Paula Coelho), veľmi to pomáha vrátiť sa “na zem” a každý deň si večer napíšem 1-3 veci, ktoré ma v ten deň potešili, podarili sa, som na ne hrdá. A v neposlednom rade, každý deň 10minut ležím na zemi a pozerám do steny
Mozgova hmla to nebude, ja to mám a mám úplne ine príznaky
nemala si virózu?
@biba_18 nie nemala.
No budem musiet adi zmenit zivotny styl.
@anonym_autor môže to byť skôr mozgová paralýza - mozog je prehltený informáciami. Akurát som to riešila tieto dni, tak som vedome začala byť prítomná, v práci si hneď ráno roztriedim úlohy - prioritizácia, miesto sociálnych sietí lúštim krížovky, čítam také jednoduchšie knihy (pre mňa napr alchymysta od Paula Coelho), veľmi to pomáha vrátiť sa “na zem” a každý deň si večer napíšem 1-3 veci, ktoré ma v ten deň potešili, podarili sa, som na ne hrdá. A v neposlednom rade, každý deň 10minut ležím na zemi a pozerám do steny
@anonym_e94a66 dakujem. Budem muauset aj ja nejak sa spritomnovat. Lebo toto ma moc nebavi. 😞
@anonym_e94a66 dakujem. Budem muauset aj ja nejak sa spritomnovat. Lebo toto ma moc nebavi. 😞
@anonym_autor ja budem úprimná (a bola som veľmi skeptická k tomuto činu) riešila som tento problém s AI, dostala som tipy ako sa z toho dostať a naozaj mi to veľmi pomáha.
@anonym_autor ja budem úprimná (a bola som veľmi skeptická k tomuto činu) riešila som tento problém s AI, dostala som tipy ako sa z toho dostať a naozaj mi to veľmi pomáha.
@anonym_e94a66 dakujem idem. Aj ja skusit😉
@anonym_autor borelióza?
@anonym_e94a66 dakujem idem. Aj ja skusit😉
@anonym_autor životný štýl...veľa stresu, málo pohybu,zlá strava a mozog vypína.mas toho veľa?úprimne sa zamysli aký zijes život.Moze to byť aj vyhorenie, uzkost
@anonym_autor životný štýl...veľa stresu, málo pohybu,zlá strava a mozog vypína.mas toho veľa?úprimne sa zamysli aký zijes život.Moze to byť aj vyhorenie, uzkost
@anonym_b19aa1 praveze ani nemam ale velmi vsetko prezivam a chcem byt skvela v praci, doma a berirm si vsetko na zodpovednost... A moj mozog vypina

nemala si virózu?