Príznaky ochorenia pečene
Ahojte. Prosim ake priznaky ste mali pri ochoreni pecene? Ja tlaky pod pravym rebrom,zapachajuca stolica par dni a ked si pozriem bielka,mam ich trosku do zlta ale len ked si zdvyhnem viecka,inak to nevidno. Zaciatkom roka som schudla asi 5kg za 3 mesiace, ale nejedla som vypraxane,chleba a sladke,lebo mam aj reflux na ktory beriem lieky. Moja lekarka mi povedala,ze to neni dovod na odber krvy,tak rozmyslam ci ist na gastro. Dakujem
A vymenila by som vseobecnrho lekara
to co mas za lekara?
mala som podobny problem, brali krv a este ma poslali na sono. len lekarka mala problem ma vobec poslat na sono. tam nic samozrejme okrem stukovatelej pecene nezistili tak mi radila schudnut a dietu.
nastastue som to riesila po vlastnej osi, a samozrejme kolono a endoskopia, a endoskopia odhalila zapal zaludka,
tlaky v pravom hornom kvadrante, uz roky rokuce,v dosledku stresu stupnovane.
kebyze si to neriesim po vlastnej osi, ten zapal zaludka moze viest ku...vredom a nechcem povedat k comu. no uvidime co bude dalej.
A pri preventívnej prehliadke ti nerobila pečeňové testy?
toto sa mi nezda ako problem s pecenou, najma ak trva len par dni. drzim palceky
Dakujem dievcata. Obvodnu budem menit,lebo ani dovolat sa jej neda a pracuje 4h dennne. Po 12h uz nikoho neprijima. No skoda reci. Na preventivke som bola minuly rok. Objednam sa na gastro a uvidim. Ja nepotrebujem vymenny listok,lebo som tam vedena a povedal,ze mam volat ked bude akykolvek problem (aspon ten je super).

@anonym_autor potrebujes vymenny listok