icon

Príznaky panického ataku

evkaap
13. júl 2025

Dobrý deň. Dnes zimnica z ničoho nič, pocit na zvracanie, ale som ešte nezačala. Tlak ok, tep 88, bola som na wc niekoľko krát za sebou, ale nehnackovala som. Mohol to byť atak? Ak to niekto máte podobne, čo robíte?

anonym_dc1345
13. júl 2025

Tep 88 je normalny tep. Panicky atak sa prejavuje inak. Bolesti na hrudi, palenie, vyzarovanie do ruky, pocit ze zomries, imituje to infarkt.

rozculena
13. júl 2025
@anonym_dc1345

Tep 88 je normalny tep. Panicky atak sa prejavuje inak. Bolesti na hrudi, palenie, vyzarovanie do ruky, pocit ze zomries, imituje to infarkt.

@anonym_dc1345 ja nemám pálenie na hrudi,ani vyžarovanie do ruky...........

@evkaap ja mám pocit,že sa neviem nadýchnuť,podlamujú sa mi nohy,ide mi vyskočiť srdce z hrudi,preženie ma,nakoniec zimnica.Zimnica je uvolnenie adreanalínu.Nie vždy všetko musí byť,ja to mám už dlho,už s tým viem pracovať.Ale mám odsledované,že zimnicou to vždy končí.

evkaap
autor
13. júl 2025
@rozculena

@anonym_dc1345 ja nemám pálenie na hrudi,ani vyžarovanie do ruky...........

@evkaap ja mám pocit,že sa neviem nadýchnuť,podlamujú sa mi nohy,ide mi vyskočiť srdce z hrudi,preženie ma,nakoniec zimnica.Zimnica je uvolnenie adreanalínu.Nie vždy všetko musí byť,ja to mám už dlho,už s tým viem pracovať.Ale mám odsledované,že zimnicou to vždy končí.

@rozculena ďakujem za reakciu, mňa neprehnali, ale bola som viac krát za sebou na veľkej potrebe, potom zimnica a potom som od únavy zaspala