icon

Príznaky úzkosti alebo panického ataku

viki1995
14. sep 2025

Samozrejme zájdem k lekárovi, ale bola by som vďačná aj za vaše názory. Sú toto priznaky úzkosti? Neustála sebakontrola pocit busenia srdca(píšem preto ze iba pocit lebo po od meraní tlaku mi ukazuje v priemere ze mam tep okolo 70-80 výnimočné 90,taktiez si zvyknem premerať oxymetrom a aj tam mam hodnoty úplne normálne), a pritom pocite mam nával strachu ze mi niečo je, bojím sa ze mam niečo so srdcom, bojím sa ze odpadnem, a vlastne celkovo nekontrolovatelny strach a neustále myšlienky ze ci to je úzkosť/panika, ktora v konečnom dôsledku prejde, alebo ci mi niečo vážnejšie nie je. Veľakrát sa mi aj hlava zatočí. Už som z toho naozaj zúfalá, je to pre mňa úplne niečo nové. Začala som pred pár dňami užívať B1, K2+B3 a lipozomalne magnézium+B6.

andrea2323
14. sep 2025

Ano, to co popisujes je presne panicky atak.

rozculena
15. sep 2025

pri panickom ataku je reálne vysoký tlak aj tep

viki1995
autor
15. sep 2025
@rozculena

pri panickom ataku je reálne vysoký tlak aj tep

@rozculena tak potom nechápem, tlak zvyknem mat ale iba fakt ze trošička vyšší ako normálne, a tep nemám vysoký vôbec, iba na pocit ale akonáhle si od meriam tak tep mam vždy normálny🤷

rozculena
16. sep 2025
@viki1995

@rozculena tak potom nechápem, tlak zvyknem mat ale iba fakt ze trošička vyšší ako normálne, a tep nemám vysoký vôbec, iba na pocit ale akonáhle si od meriam tak tep mam vždy normálny🤷

@viki1995 v priebehu ataku som si merala,po ataku už normál všetko,tlak,tep,kyslík,EKG,nič mi nenamerali záchranári