Problém s dýchaním a zvýšený pulz.
Ma niekto podobný alebo taký problem?Mam zvýšení pulz a pociťujem take chvenie v tele na ľavej strane a búšenie srdca.zijem v zahraničí a bola som na kardio cvičení kde mi povedali,ze po konzultácii lekárov ma posielajú na ct srdca ale stym ,ze čakacia doba je rok.Neberiem žiadne tabletky na kolko mi nic nedali bola som aj na ekg ktoré bolo dobre.
@miskahryzka333 jaj tak ty berieš aj na tlak lieky ale mne nic nedali lebo ze tlak mam v poriadku.Ale este rozmýšľam ci to nemam z chrbtici lebo na ľavej strane pod lopatkou mam vysunutu platničku ci aj to nieco nerobi lebo mna zvykne bolieť aj hruď,ale vsetko na tej ľavej strane preto som si myslela ze to mam so srdcom.a hlava ma tiez bolieva.
@silviaeli Brala som betaloc zok a teraz coronal 5. Mávala som také stavy ako keby sa mi nedalo dýchať, srdce mi išlo vyletieť z hrude, dokonca bolesti na hrudi,tras rúk. Vtedy vysoký tep a z toho mi vyletel aj tlak. No ja som vždy mávala tlak tých Max 120/80 to v lepšom prípade,inak nižší a predsa beriem lieky na"tlak",chodím pravidelne na interné a raz za čas kardiológia kde mi spravia kontrolné echo, prípadne holter.

@miskahryzka333 jaj tak ty berieš aj na tlak lieky ale mne nic nedali lebo ze tlak mam v poriadku.Ale este rozmýšľam ci to nemam z chrbtici lebo na ľavej strane pod lopatkou mam vysunutu platničku ci aj to nieco nerobi lebo mna zvykne bolieť aj hruď,ale vsetko na tej ľavej strane preto som si myslela ze to mam so srdcom.a hlava ma tiez bolieva.