Problém s rozmazaným videním

katuska88
5. júl 2018

Baby prosím Vás o radu, ak s tým máte skúsenosť. Stalo sa mi, že z ničoho nič začnem veľmi zle vidieť, rozmazane až dvojmo a neviem zaostriť je to strašne nepríjemne. Do hodiny to prejde ale potom má strašne boli hlava. Mám veľmi nízky tlak a dosť problém s chrbticou, môže to byt z toho? Stáva sa Vám to?

vorkola
5. júl 2018

Smer Mudr.s ocami neni sranda

henriettak
5. júl 2018

nemáš náhodou sedavé zamestnanie alebo tak? lebo viem, že takéto problémy bývajú keď máš niečo s krčnou chrbticou napríklad

simsalabim
5. júl 2018

@katuska88 urcite k ocnej a potom aj neurolog. Ja mam podobny problem s ocami - trva kratko, tak 10min a zaroven je zasiahnuty sluch a rec. U mna to je aura - predzvest migreny, ktora sa spusti, ak si okamzite nedam liek. Okamzite znamena okamzite, omeskanie aj 10min znamena, ze sa spusti zachvat, vacsinou 3 dnovy. U teba to nemusi byt migrena, ale navstevu lekara rozhodne neodkladaj!

miriam11
5. júl 2018

@katuska88 migrena s aurou. Jednoznacne. Zajdi k neurologovi, predpise lieky, ked sa tí to stane a zacnes zle vidieť das si liek a hlava by ta uz nemala boliet. Bohuzial sa z migreny uz neda vyliecit, len znizit frekvencie tychto prihod. Odporucam kazdy den si dat obycajne magnesium od Calvexu.

ukulela
5. júl 2018

tiez si myslim, ze migrena ... treba to konzultovat s lekarom.

katuska88
autor
5. júl 2018

Dakujem, áno mám sedavé zamestnanie. Magnezium si zvyknem dávať, bola som aj u doktora keď to začalo ale nič nezistil. Stane sa mi to tak 2 krát do roka.

katuska88
autor
5. júl 2018

Prosím Vás viete mi poradiť aké lieky si kúpiť, kým sa dostanem k doktorke? Aby som mala pre istotu v kabelke.

simsalabim
5. júl 2018

@katuska88 mozes skusit, ci ti stihnu zabrat bezne analgetika a ci maju vobec ucinok. Migralgin, panadol ultra rapid, ibuprofen. Mne vacsinou zaberu prve dva ( ak to stihnem). Dcere zaberie vylucne ibuprofen. Ostatne, ucinnejsie lieky, predpise neurolog.

flientica
5. júl 2018

Treba cvicit s tou krcnou chrbticou 🙂 Malo by to pomoct ale ak s tym budes mat dlhodobo problemy tak ti aj tak nezostane nic ine ako zmenit pracu

kkristinka
6. júl 2018

Môže to súvisieť aj so psychikou (psychosomatika)... netrpíte depresiami?

katpizur
6. júl 2018

Krcna moze narobit problemy, to je pravdou, treba ju pravidelne precvicovat a uvidis sama, ale myslim, ze to by malo pomoct, hlavne aby si ju nemala stuhnutu a obcas zajdi aj na masaz 🙂