icon

Problematika šupania kože počas dojčenia

19. júl 2025

Ahojte, nevedeli by ste mi poradit co s tym? Kojim dvojrocneho a som v 8tt. Dnes som si vsimla ze na jednej bradavke a dvorci z jednej strany sa mi zacala supat koza. V noci ma syn uhryzol, ale to by som do suvisu asi nedavala.

denkabemommy
19. júl 2025

@anonym_autor vplyvom hormónov máš možno suchšiu kožu

anavixy
19. júl 2025

Skus si najst obrazky ako vyzera kvasinka na bradavke pripadne pozri malemu, ci nema v ustach kvasinku. Bud si davaj nejaky krem typu cica - za mna cicaplast baume B5 od La roche posay, alebo lanolin - ale lanolin len ak si si ista, ze nemas kvasinku.

autor
19. júl 2025
@anavixy

Skus si najst obrazky ako vyzera kvasinka na bradavke pripadne pozri malemu, ci nema v ustach kvasinku. Bud si davaj nejaky krem typu cica - za mna cicaplast baume B5 od La roche posay, alebo lanolin - ale lanolin len ak si si ista, ze nemas kvasinku.

@anavixy dakujem, vyskusam ten lrp. Malemu som pozerala, nezda sa mi zeby mal, a co som hladala fotky na nete. Mozno teoreticky by to aj na to sedelo. Byva to aj bolestive?

anavixy
20. júl 2025
@anonym_autor

@anavixy dakujem, vyskusam ten lrp. Malemu som pozerala, nezda sa mi zeby mal, a co som hladala fotky na nete. Mozno teoreticky by to aj na to sedelo. Byva to aj bolestive?

@anonym_autor ano moze byt aj bolestive. Ak mas podozrenie, tak bud si to daj pozriet lekarom, alebo skusaj.. mozes roztok sody bikarbony zatial v ramci domacem liecby (pri potvrdenej kvasinke liecba klotrimazolom alebo flukonazolom lokalne). Vlac info tu