Problémy od chrbtice a tetánia

19. jan 2025

Dobrý večer,

asi pred 2 týždňami mi náhle prišlo zle,začala sa mi točiť hlava,teplo telo mala som taký nepokoj v rukách nohách,napínanie na vracanie,pocity na odpadnutie,no proste celé zle. Trvalo to asi hodinku a potom postupne prechádzalo. No od tej doby sa cítim taká neistá,mám celé dni pocit točenia hlavy,slabosť tela,neviem sa riadne sústrediť. Mala som taký atak intenzívny odvtedy este 2x. Dnes dokonca mám pocit akoby má niečo dusilo,skrtilo,ťahalo na krku 🙈 Mám diagnostikovanú tetaniu už 4 roky,ale nemala som nikdy až take stavy. Na odbery som bola minuly týždeň u dr mala som všetko dobre aj EKG mi robil aj to bolo v poriadku. Cítim sa už ako blázon a najhoršie,ze musím fungovať a chodiť do prace. Mali ste niekto podobný problém z chrbtice ? Alebo môže to spôsobovať aj tá tetania ? Ďakujem pekne za odpovede 🍀

rozculena
19. jan 2025

neviem,aké máš ty prejavy tetánie,ale niečo podobné som mávala .....môže to byť aj panický atak a môže to vyvolať aj chrbtica.

katarina092
19. jan 2025

Ano mavala som rozne stavy od chrbtice aj kvoli tetanii… aj ma obmedzovali. .je to psychikou, musis sa s tym naucit zit…a cvicit na chrbticu, skus fyzioterapeuta… dobre su aj SM cvicenia, ludia
si to pochvaluju.. Skus sa aj modlit a nechavat to Bohu, pomaha to…