Problémy po vyšetrení na gastroenterológii

thehenrieta
27. apr 2019

Zdravím, nedávno som mala črevnú virózu a po jej preležaní mi bývalo zle ešte 3 týždne tak som to začala riešiť. Moja doktorka ma poslala na hodinovú infúziu a na druhý deň som sa cítila akoby mi nikdy nič nebolo. A keďže som 170cm vysoká a vážim 50kg a moja doktorka si myslí že som anorektička (nie som) tak ma poslala na gastro vyšetrenie žalúdka. Objednaná som bola o mesiac a pol neskôr a cítila som sa stále dobre. Bola som u doktora Henžela v Nitre na Klokočine kde mi bral dve vzorky jednu zo žalúdka a druhú z tenkého čreva, bolelo to neskutočne a už je tomu ďalší mesiac a pól čo ma stále pichá niekde asi v žalúdku, je toto normálne? Keď som si prišla po výsledky kde mi nič nebolo a povedala som doktorovi že ma stále pichá v žalúdku tak ma len vysmial a povedal, že tam má nemá čo bolieť. Prosím o pomoc neviem čo mám už robiť nemôžem sa vkľude najesť, ani spávať, ráno sa budím od bolesti keď mám lačný žalúdok... Nič mi nebolo dovtedy a na ďalšie vyšetrenie ma po tomto horore už nikto nedostane! 😡😢

loliki
27. apr 2019

@thehenrieta Neviem poradit, výsledky máš aspoň v poriadku? Mozno to pichanie nie je od žalúdka. Choď k obvodnej, nech ťa pošle na RTG, ci sono. Nemohlo ti niečo v žalúdku ostať z toho vyšetrenia? Veď aj pri operaciach sa obcas niečo zostane zabudnuté v bruchu. To ťa teraz pekne vyľakám.

nika82
27. apr 2019

@thehenrieta mne brali tiež vzorky, ale mňa nič potom nebolelo

thehenrieta
autor
28. apr 2019

@loliki Nie nie, určite neostalo nič , to bola len hadica a drôt so štipcom na konci a všetko vybral. Len mi príde že mi urval polku žalúdka, keď bral vzorky. A spôsob akým mi doslova vrazil tú hadicu do hrdla bol drastický, aj cez umŕtvenie ma to bolelo a napínalo ma, nehovoriac o tom ako ma to strašne bolelo keď ju posúval nižšie, som myslela že infark dostanem. 😠

katulienkax
28. apr 2019

Mna by na toto vysetrenie nik teda nedostal pokial by som nemala predtym vážne problemy. Mohol ti tam spôsobiť poranenie jak bral tu vzorku. Nájdi si nejakého iného lekara ktory ti to skontroluje.

luba41
29. apr 2019

@thehenrieta ja som bola 3x /zapálená sliznica žalúdka/.. z toho prvé 2 razy v pohode ..užívala som Nolpaza asi mesiac, nič ma už nebolelo...tretie vyšetrenie potom bolo kontrolné a stalo sa mi asi presne to isté..tak mi rozdráždil žalúdok, po nom bodavá bolest žalúdka, krče dlhodobo..

thehenrieta
autor
29. apr 2019

@luba41 A ako dlho asi? Mňa tam bodá už mesiac a pol. Nech viem či ma to vôbec prejde alebo to mám ísť riešiť.. :/