Problémy s nechtami

fulo3
16. jún 2014

Ahoj mam 24 r viem ze sem mozno moj prispevok nepatri ale aj tak skusim ak niekto mal mozno podobny problem chodim k doktorom koznej domaci liecitel neviem co vyhodil som uz asi 1500 eur do nechtov zacal som sa zdravsie stravovat ziadne sladke vody atd ale aj tak bez vysledku poriadne ani neviem co mi je nevidel niekto uz taketo nechty nemal podobny problem za kazdu radu dakujem.Na parazity cakam vysledok uz som bol na vysetreni uz oza neviem vo vsetkom som si mocil ruky nohy stale bez vysletku dakujem este raz.

adeala
16. jún 2014

Môj tato to mal presne rovnaké a bola to pleseň. Trpel tým roky a tiež nevedeli prísť na to, čo to je a ako z toho von. A nabudúce, prosím, napíš veľkými písmenami "kto práve obeduje, neotvárať!" - ďakujem.

0silvia0
16. jún 2014

@fulo3 niekde som čítala, že ak je pleseň na nechtoch, tak je aj v tráviacom trakte. Skús si vygoogliť protiplesňovú diétu, očistu, zmeniť celkovo životosprávu. Vynechať nielen sladké vody, ale aj celkovo sladkosti, bielu múku, sacharidy, potraviny, ktoré obsahujú kvasnice, kvasinky. Plesne sa živia sacharidmi a cukrom.
Tiež si myslím, že stačil jeden obrázok...

kiki68
16. jún 2014

predpokladam ze plesen. Osobne by som nasadila na to octovu kuru, potom je tzv chytra houba , to ma dobry ucinok a kultivacie ako vysli? plesen sa musi kultivovat pomerne dlho, myslim,ze SK labaky v tomto smere to dost flakaju.Za 3 dni by chceli mat asi nakultivovane,ale to chce kapanek dlhsie,len neni casu. Ja riesim plesne v ramci veteriny,takze mam skusenosti skor tam,ale u ludi je to podobne. Tiez su specialne kremy a roztoky urcene na plesen u ludi. Viem,ze sa da pouzit aj krem canesten,staci sa opytat v lekarni.

werka_t
16. jún 2014

Skus www.mudrahuba.sk mne to vzdy pomoze

fulo3
autor
19. jún 2014

@adeala vazne sa ospravedlnujem ale priznavam ze ma to ani nenapadlo ja uz to vnimam ako normalne lebo ked sa na to zameram zbytocne mi to nici psychiku snazim sa mysliet pozitivne.

fulo3
autor
19. jún 2014

Dakujem kazdemu za radu bol som aj u kozneho a ten ze mykoza to neni a ja som si stale myslel ze to moze byt jednine ona idem sa zamerat na tu dietu uz som to skusal len tie sladkosti mi robily problem

fulo3
autor
19. jún 2014
angelinka13
20. jún 2014

Juj, skaredo to vyzera, moj manzel mal tiez raz problemy s jednym nechtom na nohe, bola to plesen a raz v pedikerii mi poradila znama, nech vyskusa manuka gel alebo sprej a nechtovy regenerator, to je taka masticka: http://www.nutrimas.sk/Manuka-sprej-na-nohy-s-p....
Manuka je podobna ako tea tree oil, no ma vraj este silnejsie ucinky. Moj muz si to macal este aj v repiku, lebo mu isiel aj odpadnut ten necht, no ale toto mu velmi pomohlo, vyskusajte.

milota164
30. aug 2014

mne zase poradili sadu na nechty od Canesporu, je velmi vhodne prave na nechty na nohach

blue99
31. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
evafa
6. sep 2016

@adeala , keď sa obeduje, tak sa sedí za stolom a nie pred PC!!! 😀

evafa
6. sep 2016

@fulo3 ,nemaš sa čo ospravedlnovat, ked sa obeduje nebudem si otvarat choroby, ale pustim si hudbu...to je myslim si rozumnejsie.. 🙂

marcelatje
6. sep 2016

@fulo3 onycholyza?

nemeno
24. máj 2017

Mňa by zaujímalo ako si pokročil ďalej.
Mám podobný problém a tiež neviem čo s tým.
Dikes !

sela9
19. júl 2017

Pomohlo niečo?

tomasmrocek
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
christina_petrikova
20. nov 2018

@tomasmrocek aj si bol s tym uz niekde? Skusal si uz nieco? Muz mal jedneho casu tiez take, ale jemu pomohli bezne dostupne tie masticky z lekarne, zrejme to bola len nechtova mykoza 🙂