icon

Prvá pomoc pri vyšúchaných stehnách

ladybug6
2. jún 2019

Viete mi poradiť prosím zázračný krém, ktorý mi čo najrýchlejšie zregeneruje doslova vydrate stehná? Bolí ma to strašne pri chodzi, dráždim si to viac a viac

Strana
z2
sara07
2. jún 2019

predava konarovská v shope lebo ona patri medzi boubelky tiež, lechaton.cz a má dve verzie ale možno to nájdete aj normalne v kamennom obchode s prádlom v lepšie vybavenom

bagre
2. jún 2019

@ladybug6 mne pomáhal sudokrém, ráno bolo skoro všetko zahojené 🙂

cacianka
2. jún 2019

@arcticcode ako som to mala popisat s troškou humoru ? Sval ani koža nie je tak presné ale slanina to pochopí viac ludi.to je to ci trochu pretrca a trie aj keď je človek vua stihly ako tucny.
Ide aj o to ze pri horúčavách a poteni sa sedacua cast nelepi na sedadla ale oddeli to.mam roookkyyyy vyskusane a kazdy komu som odporucila

cacianka
2. jún 2019

Pozrela som si tu cesku stranku.
499.-Kc tzn.cca 20 E.
Silonky obycajne cca 2 E

h_petra
3. jún 2019

@andreasko deodorant na stehnach je z mojho pohladu dost nechutna zalezitost.
Bandaletky som si kupila dva pary a vydrzala som s nimi cele leto.
Dokonca su aj sexy 🙂.

@dracikdrahosko mam iba cipkovane. Je to velmi prijemny a trvacny material. Urobi to taku istu sluzbu ako hladke, len sa mozno rychlejsie nicia. Neviem. Ja som ich mala prve leto minuly rok, budem ich nosit aj toto 🙂. Velkost sa da zmerat, vsetko najdes na tej stranke co som postla.

h_petra
3. jún 2019

@cacianka odstrihnute silonky ale nevyzeraju ani zdaleka tak pekne. Je to proste pradlo. Podprsenku si tiez kupis normalnu a neobviazes si rano prsia obvazom, len aby si usetrila. A 20€ za pradlo mi fakt nepride vela 🙂

evora29
Autor odpoveď zmazal
tykat
3. jún 2019

@ladybug6 ...taky zenu nikdy nemal...tak len kibicuje na konovi.

dracikdrahosko
3. jún 2019

@h_petra
ďakujem za skúsenosť🙂

cacianka
3. jún 2019

@h_petra ved nie je vidieť po sukňou. a motať podprdu s obväzom je trochu od veci.
ja sukňu nevyhadzujem nad hlavu, tak nemusím mať krajky, a takisto je rozdiel koľko pokryje pásik krajky plochy a chráni pred lepením sukne na zadnú stranu stehien.
ved nech si každý používa čo chce, len nech je to čisté a nepoburuje.

h_petra
3. jún 2019

@cacianka :D :D :D :D a podprsenku nosíš preto, lebo chodíš bez trička? :D :D :D :D :D
pásik pokryje celú potrebnú plochu, ver mi ;)
keď si sadneš v sukni, ktorá je čo len trocha nad kolená, tak sa môže stať, že to vykukne. Odstrihnuté silonky by som fakt nechcela ukazovať.
Ale jasné, nech si každý nosí čo chce ;)
Ja som za bandaletky vďačná, je to božský výmysel, a oceňuje ho aj môj manžel 🙂

candii
3. jún 2019

@arcticcode nie iba ľuďom so slaninou sa suchaju o seba stehná 🙄🙄🙄 pán "inteligentný"

tumira
3. jún 2019

och taketo duchapritomne komenty. len sa obuvat do ludi, podaktori nic ineho nevedia

andreasko
4. jún 2019

@h_petra ako nechapem preco nechutna zalezitost ..poznam vela bab co si chvslia nic ich to nestoji a hlavne splna to o co ide...napr.ja si zas neviem predstavit chodit bandaletkach..cele leto ..boze to fakt nie to mi pride chore

rik01lulaka
4. jún 2019

@ladybug6 mne vždy pomoze bepanthen a v bonprixe majú super nohavičky dlhé...skor su to kratke leginy len to maju v sekcii nohavičky a supeeer...

h_petra
4. jún 2019

@andreasko a co je chore na spodnom pradle, ktore je navyse este aj sexy?
Deodorant ti asi nevydrzi cely den, polepi sa ti od neho sukna a pod.
A lepkave stehna su nechutne...

andreasko
5. jún 2019

@rik01lulaka ano je sexy to sa nehadam a netvdim ze nie ...ale nosit to stale to uz je ina kava
A ten deodorant nie je vymysel to je fakt ze to funguje vydrzi cely den nic sa nelepi . ...napr taky dove on je pudrovy a s osobn.skusenosti viem ze absolutny oter zodreta koza neni...

rik01lulaka
5. jún 2019

@andreasko ja som nepísala, že sexi....a ja som teda velmi spokojná aj cez veľké horúčavy mi to problémy nerobí skor mi je pohodlnejšie...

trnavacka
5. jún 2019

@zuzusha11 vieš niektoré konkrétne odporučiť? Včera som ich kúpila v Bepon za 9 EUR... to je rozdiel v cene

sookie21
5. jún 2019

@ladybug6 vsetko co uz radili baby, púder, weleda. A inak predávajú také polovičné ,, pancuchy,, ukončené čipkou. 🙂 na facebooku som to videla.

andreasko
6. jún 2019

@rik01lulaka prepac zle som oznacila..prepac

h_petra
6. jún 2019

@andreasko nosiť to stále? Gaťky a podprsenku nenosíš stále?
Veď to sa tiež perie 😂. A ako stále? Doslova pár týždňov v roku.

kittykat22
6. jún 2019

jeeej ake skvele rady, pre moje nehotenske slaninky 😀

rik01lulaka
6. jún 2019

@andreasko v pohode...😉

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
dmk_1
Autor odpoveď zmazal
dmk_1
27. jún 2021

@ladybug6 mne pomaha bambucke maslo, ak sa osuchaju a vyhodia vyrazky. Ale chranim si tehotenskymi bombardakmi - kupila som z astratexu tehu boxerky po stehna, nepotim sa v tom a vyhovuje mi aj to, ze brucho netlaci, ale zase ho spevnuje ako pas.

Strana
z2