Prvá pomoc pri vyšúchaných stehnách
Viete mi poradiť prosím zázračný krém, ktorý mi čo najrýchlejšie zregeneruje doslova vydrate stehná? Bolí ma to strašne pri chodzi, dráždim si to viac a viac
@arcticcode ako som to mala popisat s troškou humoru ? Sval ani koža nie je tak presné ale slanina to pochopí viac ludi.to je to ci trochu pretrca a trie aj keď je človek vua stihly ako tucny.
Ide aj o to ze pri horúčavách a poteni sa sedacua cast nelepi na sedadla ale oddeli to.mam roookkyyyy vyskusane a kazdy komu som odporucila
Pozrela som si tu cesku stranku.
499.-Kc tzn.cca 20 E.
Silonky obycajne cca 2 E
@andreasko deodorant na stehnach je z mojho pohladu dost nechutna zalezitost.
Bandaletky som si kupila dva pary a vydrzala som s nimi cele leto.
Dokonca su aj sexy 🙂.
@dracikdrahosko mam iba cipkovane. Je to velmi prijemny a trvacny material. Urobi to taku istu sluzbu ako hladke, len sa mozno rychlejsie nicia. Neviem. Ja som ich mala prve leto minuly rok, budem ich nosit aj toto 🙂. Velkost sa da zmerat, vsetko najdes na tej stranke co som postla.
@h_petra
ďakujem za skúsenosť🙂
@h_petra ved nie je vidieť po sukňou. a motať podprdu s obväzom je trochu od veci.
ja sukňu nevyhadzujem nad hlavu, tak nemusím mať krajky, a takisto je rozdiel koľko pokryje pásik krajky plochy a chráni pred lepením sukne na zadnú stranu stehien.
ved nech si každý používa čo chce, len nech je to čisté a nepoburuje.
@cacianka :D :D :D :D a podprsenku nosíš preto, lebo chodíš bez trička? :D :D :D :D :D
pásik pokryje celú potrebnú plochu, ver mi ;)
keď si sadneš v sukni, ktorá je čo len trocha nad kolená, tak sa môže stať, že to vykukne. Odstrihnuté silonky by som fakt nechcela ukazovať.
Ale jasné, nech si každý nosí čo chce ;)
Ja som za bandaletky vďačná, je to božský výmysel, a oceňuje ho aj môj manžel 🙂
@arcticcode nie iba ľuďom so slaninou sa suchaju o seba stehná 🙄🙄🙄 pán "inteligentný"
och taketo duchapritomne komenty. len sa obuvat do ludi, podaktori nic ineho nevedia
@ladybug6 mne vždy pomoze bepanthen a v bonprixe majú super nohavičky dlhé...skor su to kratke leginy len to maju v sekcii nohavičky a supeeer...
@rik01lulaka ano je sexy to sa nehadam a netvdim ze nie ...ale nosit to stale to uz je ina kava
A ten deodorant nie je vymysel to je fakt ze to funguje vydrzi cely den nic sa nelepi . ...napr taky dove on je pudrovy a s osobn.skusenosti viem ze absolutny oter zodreta koza neni...
@andreasko ja som nepísala, že sexi....a ja som teda velmi spokojná aj cez veľké horúčavy mi to problémy nerobí skor mi je pohodlnejšie...
@rik01lulaka prepac zle som oznacila..prepac
jeeej ake skvele rady, pre moje nehotenske slaninky 😀
@andreasko v pohode...😉

predava konarovská v shope lebo ona patri medzi boubelky tiež, lechaton.cz a má dve verzie ale možno to nájdete aj normalne v kamennom obchode s prádlom v lepšie vybavenom