Pseudomembranózna kolitída + rakovina

crysol
2. jan 2022

Ahojte. Mamina ma pseudomembranoznu kolitidu. Bola aj v nemocnici. Hnacky si odbila doma ( kedze ju v nemocnici dvakrat odmietli, vraj to nie je vazny stav, ked sa este nevedelo co to ma) , do nemocnice ju vzali koli dohladu, aby sa jej crevo neprederavilo, ale to az na margo toho, ked vseobecna uz pocas luecby povedala, ze ma sa ohlasit na infekcnej ambulancii.

Uz je par tyzdnov doma, vsetko ok, no teraz jej zacina zas nutkanie na stolicu a taky pocit hnacky a krce. Gastroenterolog na zaciatki dal Normix. Ten brala a fajn. Len potom ju prijali do nemocnice a dali jej Vankomycinn. Takze normix musela vysadit. Teraz dobrala vankomycin aj doma a mala enterol este brat. Ten aj berie. Citala som, ze po vankomycine sa to zase viacerym vratilo a znova sa musela nasadit liecba.

Ona je onkol. pacient (mala davnejsie zhubny nador prsnika), takze po case teraz nasadila hormonalku aj lieky na cukor. Nevieme ci jej to zatazilo, alebo co sa stalo. Od vianoc ju to boli a nevieme co dalej. Ma niekto podobnu skusenost? Dakujem.