Pulz mi lieta
Dievčatá, už mi je to fakt trapne, je to od stresu?
Akurát som si merala satiraciu ta je ok 99...ale pulz mi lieta 250 a klesne naraz na 140 potom zas šup hore a zas šup dole....som mimo z toho manžel na nervy zo mňa ...ja už neviem čo robiť dievčatá.....či mi ten čo od udrel na mozog....či čo sa deje s.mojim telom som už taká unavená zmätená....
@kormino navstevu psychiatra jej tu radili uz mnohe. Ale ked ona radšej 50x denne kontroluje pulz a okyslicenie krvi...
@stary_ujco Presne, potrebuje psychiatra. Ale to zjavne odmieta. Ze este baby bavi jej furt odpisovat...
@librarian
@stary_ujco Ako mám navštíviť psych. Keď som v karanténe, a vieš čo rada by som ho navštívil a lebo mi to prerastá cez hlavu a ďakujem dievčatá m že vždy odpisu ty ak nechceš nikto ťa nenúti zapojiť sa
@stanulienkat dosť? To už je podľa mňa ok....aj na pohotovosti mi vraveli že to je ok. Ale po karanténe smer psychiater
Ze psychiater😂 kazdy druhy človek je vyplaseni ked je chory a tieto super merače, ktore vacsina ani nevie riadne pouzivat, namerajú hluposti a ludia maju este väčšiu paniku a merajú 500x.... (dobehne na poschodie ledva sadne ale tlakomer uz píska - uplne typicke napr u nas). Klud, miesto meraní, treba ísť spať, merac trebs dat manzelovi nech ho dakde skryje . Pri chorobe je normálne citit buchanie srdca, mat vyssi pulz... (a viem to, tiez som raz skončila u kardiológa s tym 😂)
Pri kovide ľudia stresuju este viac, hlavne ked majú obavy,su citlivejší atd. Ved na nu umieraju ľudia, k tomu si zapnu spravy kolko kde prípadov a panika je na svete. Treba ist spať. To matecsko ľudia co chudnu a vazia sa 3x denne, a na nervy su z toho.
Psychiatra riešiť ak uzkosti a tieto problémy neustupia po nejakej dobe a po riadnom vysetreni lekárom.
@simca06022011 ona toto rieši fúúúúrt dokolečka dokola, už mala viacero nickov a furt to rieši. čiže tieto "problémy" a úzkosti má dlhodobo. ale jasné, prečo psychiater, že. radšej také ňu-ňu komentáre, plné lásky a pochopenia, aké píšeš ty a @luccija. 🙄
Do 120 by to malo byt hmm v pohode... Aké samozrejme treba riešiť hned
@librarian Je pravda že som v minulosti mala psych. Problém konkrétne pre teba popôrodnú depresiu. Brala som lieky liečila sa až moja MUDr. Skonštatovala že som ok a môžme pomaly vysadiť . Tak sme vysadili. Bola som ok až do Covidu kým som nedostala....spustilo to u mňa zas depresie stres sledovanie sa...ale ty o Tom asi vieš všetko vsak
@simca06022011 Ďakujem ti že si mi napísala. Som v strašnom strese až sa.mi dlane potia
@zuzi0911 Áno skúsim. Vieš mne je dnes od rána zle. Som sa veľmi rozčúlila kvôli synovi. Keď si na to spomeniem ešte teraz mi je zle. Nechce sa učiť proste to odmieta. Neviem už ako na nho. Riešila som to už aj s učiteľkou jeho, nikto si snim nevie dať radu robí naschvál veci vymaže mi číslo na učiteľku aby som snou nevolala....zahodil násobilka aby sa ju nemusí učiť a také strašné ma to dnes vytočilo a od vtedy mi je zle
@librarian no tak je uzkostlivejsia a čo?má dosť deti, je tehotná má covid.Zomrel jej otec na Covid je to málo?Ešte si nevola x krát do týždňa záchranku a nechodí po doktoroch ako iní pacienti čo tu čítam.
@vanda323 daj si pravidelne magnézium možno Ti doktorka dá Magnosolv možno aj slabý ukludnovak niektoré sa môžu aj v tehotenstve a kľud.Pristrojom sa už nemeraj.Uzkostne poruchy sú sviňa a má ich veľa ľudí.Ty si veriaca ver Bohu
@vanda323 covid spúšťa aj psychické problémy, určite sa treba poradiť aspoň s obvodnou lekárkou a zbytočne sa nestresovať, je to veľmi ťažké obdobie, viem pochopiť čo prežívaš, u nás v rodine tiež spôsobil covid šarapaty, treba sa ukľudniť, držím palce aby všetko dobre dopadlo a veľa zdravíčka prajem🙂

Len tak mimochodom, ten pulz ti z tych nervov moze skakat este viac. 250 je podľa mna trosku blbosť, patam si ze mama mala cca 190 a skoro skolabovala... Ja ked cvicim tak merac ani nema hodnotu nad 200 a nikdy som sa nad 180 nedostala. Ako nie som lekar ani odborník, ale proste sa.mi to nezda. Hlavne klud, sadni si, pomaly dychat a tak.merat a tlakomerom alebo ručne. Vidiet 200+ pulz, ved jasne ze. Musis byt na nervy z toho.
Ale teda určite ak covid amb neriesi, tak prakt. Lekar/pohotovosť a nech radia.