Rakovina - odmietnutie liečby
Ahojte prosím dá sa odmietnuť liečbu? Ako to je prosím môj lekár vraj sa vtom vie orientovať aj po právnej stránke.. Mam nárok na inú liečbu? Ďakujem
A prečo ti nedali preč obličku ? Však s jednou môžeš fungovať. Môj otec obmietnul liečbu že on sa nechce trápiť zbytočne .už rok a pol nemá obličku .na dvoch miestach má nádor .teraz ďalší problém 🙈😔. Neviem koľko tu ešte bude 😭
@mariska1989 nemám obličku od 2006 teraz metaztazy
Anonym - mas iba jednu oblicku? A metastazy?
Moja mama mala bioliecbu, taka setrnejsia verzia.
Uf 😔 neviem poradiť no ale ak si zmierená s osudom ako si písala a nechceš trpiety ešte viac tak prajem každý deň až je krásny ,až prežiješ každý deň s úsmevom až si najviac s tými čo ťa podržia ,koho ľúbiš na kom ti záleží .určite iná liečba je ale nie na Sk skúsila by som aspoň CZ tam že je to o niečo lepšie
@martinkatinka a čo to je šetrnejšia verzia prosím Sutent som mala uff hrúza
Tak našla som toto, že bral manžel
MgSo41amp.+100ml FR i.v., Dexona 16 mg i. v., dithiaden 1 amp. i.v., Pantomyl 1cps p.o., Onsetrogen 8 mg+100 ml FR i.v., DDP 40mg+500 ml RR i.v., Manitol 10% 250ml i. v., Etopozid 200 mg+500 ml FR i.v.
@janci05 ty si strašne zlatá no asi záleží od diagnózy a toto mal na miešané určite ďakujem
Hovoril, že aj 5 vreciek s rôznym obsahom do neho liali aj 4 hodiny zo začiatku. Potom to už išlo rýchlejšie a za 2 hodiny bol doma. Chodil 5 dní po sebe, potom mal dva týždne prestávku. Takto bol na 4. cykloch.

Ak si v nejakom onkocentre, a nie len u obvodného onkológa, šla by som sa spýtať na rovinu, či si vhodný adept. Predtým si treba pozrieť prípadné životné poistenie, ak máš, lebo tam je experimentálna liečba alebo zákrok výlukou z plnenia poistky.