icon

Rakovina - odmietnutie liečby

3. nov 2021

Ahojte prosím dá sa odmietnuť liečbu? Ako to je prosím môj lekár vraj sa vtom vie orientovať aj po právnej stránke.. Mam nárok na inú liečbu? Ďakujem

Strana
z2
amazonka79
7. nov 2021

Ak si v nejakom onkocentre, a nie len u obvodného onkológa, šla by som sa spýtať na rovinu, či si vhodný adept. Predtým si treba pozrieť prípadné životné poistenie, ak máš, lebo tam je experimentálna liečba alebo zákrok výlukou z plnenia poistky.

mariska1989
7. nov 2021

A prečo ti nedali preč obličku ? Však s jednou môžeš fungovať. Môj otec obmietnul liečbu že on sa nechce trápiť zbytočne .už rok a pol nemá obličku .na dvoch miestach má nádor .teraz ďalší problém 🙈😔. Neviem koľko tu ešte bude 😭

autor
8. nov 2021

@mariska1989 nemám obličku od 2006 teraz metaztazy

martinkatinka
8. nov 2021

Anonym - mas iba jednu oblicku? A metastazy?
Moja mama mala bioliecbu, taka setrnejsia verzia.

mariska1989
8. nov 2021

Uf 😔 neviem poradiť no ale ak si zmierená s osudom ako si písala a nechceš trpiety ešte viac tak prajem každý deň až je krásny ,až prežiješ každý deň s úsmevom až si najviac s tými čo ťa podržia ,koho ľúbiš na kom ti záleží .určite iná liečba je ale nie na Sk skúsila by som aspoň CZ tam že je to o niečo lepšie

autor
8. nov 2021

@martinkatinka a čo to je šetrnejšia verzia prosím Sutent som mala uff hrúza

janci05
8. nov 2021

Tak našla som toto, že bral manžel
MgSo41amp.+100ml FR i.v., Dexona 16 mg i. v., dithiaden 1 amp. i.v., Pantomyl 1cps p.o., Onsetrogen 8 mg+100 ml FR i.v., DDP 40mg+500 ml RR i.v., Manitol 10% 250ml i. v., Etopozid 200 mg+500 ml FR i.v.

autor
8. nov 2021

@janci05 ty si strašne zlatá no asi záleží od diagnózy a toto mal na miešané určite ďakujem

janci05
8. nov 2021

Hovoril, že aj 5 vreciek s rôznym obsahom do neho liali aj 4 hodiny zo začiatku. Potom to už išlo rýchlejšie a za 2 hodiny bol doma. Chodil 5 dní po sebe, potom mal dva týždne prestávku. Takto bol na 4. cykloch.

Strana
z2