Ramienka od podprsenky sa mi zarezávajú a mám bolesti
Baby, som už zúfalá. Mam neskutočne bolesti pliec co sa mi zarezávaju ramienka podprsenky. Neviem nájsť takú co by mi to nerobila a to si kupujem také co majú široké ramienka. Viete kde by mohol byt problém? Ďakujem za každý radu
autorka, ty potrebujes specializovany obchod - nemyslim tym obchod s podprsenkami, co je v kazdom meste. ja cestujem 500km do Prahy do obchodu spravnapodprsenka - ked som sla 1x uz zufala po celom zivote, co mam modriny na pleciach z podprseniek a bolesti chrbta, venovali sa mi ako kralovnej, mali v oku strihy, obrovsku ponuku - az sa mi tisli slzy do oci, ako vsetko sedelo, bolest chrbta skoro prec, oblecenie na mne vyzeralo odrazu stokrat lepsie... na Slovensku mame Attractiv a Triolu, skus tam. vylet do Bratislavy
BB kraj je celkom siroky pojem,
tu som ti napr. nasla obchod v Banskej Bystrici, maju pobocku v meste aj v SC Europa.
Skoc tam, nech ta odmeraju a poradia, ide nie len o velkost podprsenky, ale aj o typ podprsenky
V BB chod do obchodu s pradlom na dolnej, podla mna poradia, aj som tam vzdy chodila a maju kopec druhov a znaciek, daketdy teda mali (Simone Perelle napr. bola moja naj podprsenka z tade, napr aj felina) . A ako tu pisu, treba ti dobry rozmer ale aj material uorbi svoje. Ak mas 77cm obvod, vezmi si vyskusat aj viac velkosti, viac znaciek. Proste mas velke prsia a to je fakt, musis len najst nieco.. prinajhorsom videla som niekde take podlozky ktore sa davaju pod ramienka 🙂
Ja nosim Spacer 3d, a podobne z astratexu.. bezne objednam 5-6 podprseniek roznych a vraciam. Este aj v materialy byva rozdiel ak je ina farba co som len pozerala :DD Ajbardot podprsenky z take dobre drzia, len to treba skusit, ja som mala asi 3 doma.. a maju makke a hrube ramienka niektore.
@simca06022011 ja mam velkost az 85E a mam klasicke normalne uzke ramienka 🙂 a podprsenka sedi ako uliata.
Ako som jej napisala - musi najst aj spravny typ, su podprsenky s kosticami, bez kostic, s takou cipkou uplne nevystuzene,.. ja nosim nejake taketo (obr. z netu), sama by som si taky typ nikdy nekupila, netusila som, ze aj nevystuzena podprsenka dokaze tak perfektne podporit a udrzat prsia
@zuzuliennka1 tak 85E je nieco ine ak 75F/G.. ale to je jedno, ona si musi najst a vyskusat.. ak ma vyskusane obvody a orbi jej to kazda jedna, tak pojde uz len o material, druh latky. Pretoze ja mam dve totalne rovnake podprsenky, rozna farba, jedna mi sedi ako nic, od druhej mam za den odrate plecia, lebo iny matros. Tiez su napr na tych spaceroch obycajne ramienka, a sedia a nederu... 🙂 Proste drzia aj tie kosiky vsetko
Ved nech poskusa a uvidi... inak na to nepride🙂
Este ma napadlo, nemas velmi stiahnute tie ramienka, na "kratko", tym sa ti vytahuje aj podprsenka vzadu hore.
A niekde na youtube bola prednaska o podprsenkach, od takej starsej pani.. aj s ukazkami, no je ich tam vla nechce sa mi to hladat:D
https://www.youtube.com/results?search_query=vy...
Poobzeraj sa po podprsenke so sirokymi ramienkami.na tenke nastavitelne uplne zabudni.kludne aj kvalitnejsiu sportovu by som zvolila ona tie prsia ozaj aj nadvihne nie len pricapi .prsia potrebujes jednoznacne zafixovat inak ta vahou zacnu tahat dopredu zacnes sa prirodzene hrbit a nasleduju problemy s chrbticou..
Vsadila by som na sportovu podprsenku, predsa len prsia drzi uplne inak a myslim si, uze si tak lahsie poradi aj s vyssou vahou samotnych prs
@zuzuliennka1 v intim v SC Európa som bola, nesedela mi ani jedna jediná, aj predavačka nechapala
aj to predavacka videla? Nemas nahodou silikony? :D ako sprosta otazka mozno, ale to mi vravela predavacka v tom mojom, ze vtedy maju problem riadny, co tam po tom mojom :D ked ja fakt iba 2-3druhy mozem nosit.
A co ti na nich nesedelo?
@simca06022011 tie spacery som už pozerala a tiež jednu značky Timo. Lenže to musím objednať lebo vo ZV ani v BB timo nikde nepredávajú. Aspoň čo mi odpísali priamo od nich zo stranky
@simca06022011 mne sa vzadu hore nič nevytahuje, obvod mi sedí na mieste. Len proste tie prsia majú váhu a ťahá mi to tie ramienka. Skúšala som aj z astratexu tie bardotky lebo kedysi mi sedeli a teraz neviem trafiť veľkosť. Nosím bud 75F alebo 70G. Od nich som okrem toho skúsila aj 75G, 80F a nesedela ani jedna. Už vážne netuším akú veľkosť objednat
@simca06022011 áno, videla ze mi to prsia rozdelí doboku a pricapi, vôbec ich nepodvihne. Nie nemám silikóny 😄 aj keď už pomaly uvažujem nad plastikou ale nie silikón len upraviť lebo asi kto takéto problémy nezažil to nepochopi. Mne je niekedy v tej kabínke až do plaču a keď vidím ako mi predavačka tvrdí že mi sedí dobre, pritom mi to robí hrozne prsia tak ma ide porazit
no tak to netusim ani ja uz... ja mam obrovkse a tazke prsia a ked si dam napr tuto bardot, ani ramienka nemusim mat vobec. https://www.astratex.sk/podprsenka-natalia-bard...
detto napr. z tchiba nosim nevystuzene podprsenky a nemam s nimi problem.
Spacery na astratexe nie su timo, tak neviem..
no ja uz viem co.. to budu tie, co maju ten rozdelovac medzi prsiami siroky, mne to tiez robia podprsenky nietkore.. a este niektore aj do spicata tvaruju :DD katastrofa je to. Inak spacery nedvyhaju prsia tiez vobec. CIze ked si drobna inak (75ka nie je velka) tak ti to moze robit tu mezderu velku. Nejake pushapky ked tak... alebo fakt tie sportove aj ked to nie je asi na celodenne nosenie.
Inak aj sassa ma dobre, ale nevystuzene som mala (dvojite kosicky ma, drzi, ale nie je vypchata) a dim
no v kazdom pripade pevne nervy prajem...
ked si bola v bb, nahodou tu dolnu si nepozerala, asi lady style sa to vola... tam vie ta zena poradit.. ale neviem aky ma vyber :D posledne som bola na zupany a vravela ze je teraz problem aj objednat nejake veci, co bezne pred covidom mavali...
@simca06022011 viem ze spacery nie sú timo. Spacery z astratexu sú podobné ako ma značka VOVA.
Timo ma podprsenky dreambra tie vyzerajú celkom fajn len som zháňala predajňu tu v okolí ale žiadna tu vraj nie je.
Tu bardotku z astratexu som nosila pár rokov dozadu. Nedávno som ju objednala, presne veľkosť ako som nosila a už mi nesedí 😔
chapem, astratex rozsiril reklamu a produkty idu pomaly dole vodou, ja som posledne objednavala a vsetko islo spat.. som si myslela, ze ja som vadna. Este aj ta bardot.. aj spacer ako som pisala, uplne iny material prisiel. Uz mam stres, za chvilu aj mna nakupy cakaju :D
@simca06022011 nebola som na dolnej ale chystám sa budúci týždeň. Poviem ti pravdu keďže viem aký mám problém niečo zohnať tak sa musím naladiť ze ok idem kupovať podprsenku pretože ma to vždy neskutočne rozladi
Inak riadny prehlad :DDD ano vova to je.. ale ja by som si na to nespomenula :DDD
Tiež sa prikláňam k tomu ze je zla veľkosť. Kedysi keď som bývala v Dubnici tak tam šili podprsenky a plavky na mieru ale to bolo už veľmi dávno. Teraz nosím značku triumpf stoja síce cca 70-80 e ale investícia sa oplatí alebo ešte značka Lascana ale tiež tie vyššie cenové relácie. Tie lacnejšie mi nesadli
@simca06022011 ja nechápem, moje kamošky kúpia podprdu u Číňana, v New yorkeri a ja musím kupovať 60-70 eurove a aj to mam neskutočný problém nájsť.
@simca06022011 😄 veru, prehľad mam lebo to už zúfalstvo ma priviedlo neustále googlit a hľadať
no ja som takto isla do lindexu, normalne tam nechodim, lebo chvali strasne na spodne pradlo, a aj som si kupila jednu, a je to katastrofa. Mala som ju 2x. Neviem vobec preco som ju kupila, vyskusala som asi 10 a to asi uz zo zufalstva ze bez podprdy neodidem alebo co.
@sense neviem, košík aj obvod mi sedia. Len tie ramienka 🙄 pod prsiami mam 77, takže 70-75 obvod a košík F, E mi je malý a 75G veľký. 70G sedí tiež fajn
potom treba dat usit :D
@simca06022011 Lindex, intimissimi to mňa vôbec neoslovilo. Kedysi mi sedela triola ta klasická 22000, teraz už ani ta nie.
Asi kašlem na SC Európa a pôjdem do mesta v BB, tam je viac predajni. Aj v národnej tuším kedysi bol obchod kde predávali felinu
Keby sedela tak sa ti ramienka nezarezavaju. Ramienka máš moc na tesno skus ich povoliť. Alebo skusaj tzv minimizeri. Alebo aj c&a ma podprsenky na veľké prsia s hrubými ramienkami a sú také akoby mali "vankúšiky"
A skusala si na astratexe aj tu ich kalkulacku velkosti? Ci ako to volaju, nahadzes tam vsetky mozne udaje a vyhodi ti velkost a aj vhodne typy, lebo vyzera to tak, ze mas fakt nespravnu velkost podprsenky. Mne to pomohlo a vsetky podprsenky od astratexu mi podla ich velkosti sedia a to mam 85/D cize tiez nie najmensiu velkost a nikdy som problem so zarezavanim ramienok nemala.
Pohladaj nieco podobne, kam sa vies dostat:
https://www.brafit.sk/sk/bra-fitting
Normalna predavacka v obchode ti nebude vediet spravne poradit, a sance su ze aj ona sama ma podprdu zlu 🙂
Toto je vec, za ktorou sa oplati aj pocestovat, urcite su take miesta v bratislave, tato je zo ziliny - mozno budu aj inde. Pohladaj.

@zuzubb007 intimissimi ma neuveriteľne okliestene velkosti. tam zo 4 kamaratok mali cislo na jedinu. to nienje specializovany obchod, co ma siroku skalu velkosti... este ani ked som bola chuducka, v36, tak moj kosik nemali. a male obvody tiez nie