icon

Ramienka od podprsenky sa mi zarezávajú a mám bolesti

28. mar 2023

Baby, som už zúfalá. Mam neskutočne bolesti pliec co sa mi zarezávaju ramienka podprsenky. Neviem nájsť takú co by mi to nerobila a to si kupujem také co majú široké ramienka. Viete kde by mohol byt problém? Ďakujem za každý radu

Strana
z3
richie233
Odpoveď bola odstránená
richie233
Odpoveď bola odstránená
missviolet
29. mar 2023

@richie233 veru, strkali mi D z kt som nenormalne kypela ked moja realna velkost bola G 😂

autor
29. mar 2023

@richie233 a atracttive je na instagrame presne ako? Ďakujem

autor
29. mar 2023

@nikusinka v astratexe mi vyšlo 75F, takú ako aj nosím lenže som asi nenasla ten správny typ

autor
29. mar 2023

@richie233 intimissimi vôbec neriešim. Tam velakrat ani väčšie veľkosti nemaju

nevenka
29. mar 2023

No ja som z BB a ja som to vzdala s tymi obchodmi. Ale teraz kojim, uz 4.dieta, velkost aktualne asi 80F...Ale to ako ktora znacka, material. Co som mala podprdy predtym, tak 75F a G, znacka AVA z Astratexu, tak musim dat predlzovatko a vylievaju sa mi tie prsia z F a G, to mi je velke. A najnovsie mi ramienka na vsetkom padaju, lebo ja mam nepomerne velke prsia k ramenam, tie mam utle a vzdy to bol problem. Ale teraz extrem. Prsia su s mliekom este ovela tazsie, tak potrebujem daco normalne, ale neviem zohnat. A este, ako mam utly hrudnik, tak ten rozdelovac medzi je mi siroky a kosiky su moc do strany a spredu sa mi vylievaju tie prsia. A este byva nizky. Nedavno som do Astratexu vracala tie spacery 3D, ci ako sa tomu nadava, asi 4 ks. A este 2 nejake ine. 6 ks a ani jednu som si nenechala. Objednala som si z Bonprix bez kostic nejake, co tam mali 75F, no som zvedava. Ale na dojcenie ja potrebujem. Ty ked mas realne pod prsiami 77 cm, tak urcite skor 70 Ti treba obvod. Ja uz som prisla na to, ze musi byt dostatocne velky kosik, u mna blizsie k sebe tie kosiky a musi to aj medzi prsiami ta kostica doliehat na hrudnik. Lenze ani jedna mi takto nedolieha, ani spacer 75 F,G,H...70 nezapnem, 80 je uz velky obvod...🤔. Ja som tiez zufala uz, bez podprdy mam tie prsia uz na bruchu, fakt.
Neviete nahodou niektora, ktore znacky, modely, napriklad, maju kosiky blizsie k sebe? 🙏

barbie1981
30. mar 2023
richie233
Odpoveď bola odstránená
richie233
Odpoveď bola odstránená
autor
31. mar 2023

@richie233 ďakujem

autor
1. apr 2023

@richie233 mam.bardotku z astratexu 70G a košík mi je malý. Keď si kúpim 75G bude väčší aj košík? Už sa v tom strácam

richie233
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3