Pekný deň prajem,,Zabral niekomu Revitanerv strong na šumenie v usiach,,Bol mi predpísaný Betahistin ktorý užívam 3mesiace a šumenie sa zhoršilo🍀💐Som zúfalá😢Za každú odpoveď budem vdacna🫶🏻
Mne osobne Revitanerv pomohol 🙏 To sumenie ma uz vobec netrapi, predtym som to mala zakazdym, ked zostalo ticho, cize za mna super, uzivam ho doteraz, neprestala som ho brat.
Vyskúšaj, je to v podstate výživový doplnok, ale na toto je veľmi účinný.
ano, na sumenie aj mravcenie v prstoch je fajn 🙏 len ho treba uzivat troska dlhsie, ale stoji to za to, postupne to pekne odznie. mala som oboje, akoby jedno z toho nestacilo 😀
@fomelka môžem sa spitat na to mravcenie vám to kedy zabralo
@michaela404 s tym mravcenim to nebolo take zle, to odznelo rychlejsie. uzivala som ho asi nejake dva tyzdne a prestalo to uplne.
tiez ho uzivam, uz treti mesiac, nakolko som bojovala nielen s tym tinnitom, ale aj s unavou. celkovo sa citim lepsie, uz som nevedela vobec fungovat. hlavne teda pri malej, to bol extrem. 🙈
@juma2 drzim palce. ono ked sa nieco taketo vyskytne, treba to riesit, aj ked si niekto moze povedat, ze to nie je taka vazna vec a necha to tak. postupne moze prerast (ak sa bude ignorovat) k roznym dalsim problemom ako je napr. unava, nespavost, uzkosti, depresie a kadeco ine a v neposlednom rade aj zhorsenie sluchu. nie je to sranda jednoznacne 🙏
@flimelka zdravim chcem sa opýtať… pomože to aj na pískanie?
@norbertkovac Ahoj, ano, sumenie ci piskanie, to je jedno, vie to pekne zmiernit takyto stav. 🙂
@flimelka ďakujem vyskušam, som zvedavý po akej dobe sa objavý nejaký výsledok.🙂
@norbertkovac zdravím cítite nejaký rozdiel ?
@norbertkovac mne pomohol, ale treba tomu venovat nejaky cas, ziadny vysledok sa neda dosiahnut hned, ako by sme chceli 🙏 bodaj by to tak fungovalo, no na to treba troska trpezlivosti, ale tak stoji to za to rozhodne si myslim 🙂
@frederik126 vy tiez mate takyto problem?
@frederik126 citim sa lepšie, ale píska stale ako klakson 🙈
@norbertkovac Pesne to poznam, nie je to sranda… Ale super, ze sa aspon celkovo citis, lepsie, to je dobre znamenie, ze telo reaguje, aj ked to piskanie este nezmizlo uplne, ale verim, ze aj to bude 🙂 Daj tomu cas, mozno si to ani nevsimnes a jedneho dna sa zobudis a bude ticho 😉
@flimelka noo tak beriem to nejaké necelé 2 týždne, tak to je asi skoro na nejaký efekt🙂
@norbertkovac ano, to je ozaj malicko 🙂 tak drzim palce, nech sa to cim skor zlepsi. a beries asi ten zeleny revitanerv, vsak?
@silvia_pekna beriem ano🙂 celkový stav o dosť lepší pískanie pretváva… alee trošku sa to zlepšilo🙂
@norbertkovac Ja som to mala inac podobne, najprv len taky mierny pocit ulavy, ale az po par tyzdnoch sa zacalo ozaj nieco menit. No a hlavne som si musela davat pozor na stres a hluk okolo mna, lebo to mi vzdy zhorsovalo aktualny stav 🙈
Ahoj, ja ma podobny problem hucanie, mne pomaha tebokan, v českých lekárňach online aj bez predpisu...viem o com pises ...