Riedenie krvi po operácii žlčníka
Ahojte dievčatá, môžem sa opýtať kedy po operácii ste dostali niečo na riedenie krvi? Mne dnes vybrali žlčník okolo 14 h a stále som nič nedostala, ďakujem
nemusis dostat vobec nic, nechaj to na lekarov, nie je to pravidlo ze sa po vsetkych operaciach davaju injekcie na riedenie krvi
@lagunka0000 a potrebuješ? Užívaš niečo na riedenie krvi?
@anonym_99c554 nie, nič také neužívám, som nevedela že nie vždy sa niečo dáva na riedenie
@anonym_99c554 nie, nič také neužívám, som nevedela že nie vždy sa niečo dáva na riedenie
@lagunka0000 tak netreba, väčšinou dávajú len pri zlomeninach a veľkých op
@lagunka0000 tak ak nemáš žiadnu poruchu zrážanlivosti krvi tak netreba
@lagunka0000 My sme všetky dostali po operácii žlčníka.
@mergimar tak teraz čo? Do rána sa mi môže niečo stať?
@lagunka0000 nestresuj, nič sa ti nestane. Možno dostaneš o 22 h, môj otec to tiež tak mal. A ak nie tak si v nemocnici, šup za sestričkami a opýtaj sa ich
@lagunka0000 nestresuj, nič sa ti nestane. Možno dostaneš o 22 h, môj otec to tiež tak mal. A ak nie tak si v nemocnici, šup za sestričkami a opýtaj sa ich
@stellarstar však zvonim na ně, stále príde len ošetřovatelka , ta nevie, prosím ju aby sa opýtala sestry a nič sa nedeje
@mergimar máte nejakú poruchu zrážanlivosti krvi?
@stellarstar však zvonim na ně, stále príde len ošetřovatelka , ta nevie, prosím ju aby sa opýtala sestry a nič sa nedeje
@lagunka0000 máš aj tie antitrombózove ponožky?
Mne nič nedávali po vybratí žlčníka...
prestan panikarit, ak tak vypytaj si nieco na ukludnenie, nie je to pravidlo, zavisi od protokolu v danej nemocnici a od rozsahu operacie atd
stres je to posledne co pomaha po operacii zlcnika
@lagunka0000 mňa to čaká tiež môžem sa opýtať aká je samotná príprava tesne pred operáciou
@lagunka0000 neviem ti na to odpovedať. Nemám na to vzdelanie.
@lagunka0000 mňa to čaká tiež môžem sa opýtať aká je samotná príprava tesne pred operáciou
@jaruska_12 samotná príprava jednoduchá, nemôžeš piť a jesť niekoľko hodín , odmeraju, tlak,a ideš, tesne pred mi dali infúziu a išla som na sálu
@jaruska_12 samotná príprava jednoduchá, nemôžeš piť a jesť niekoľko hodín , odmeraju, tlak,a ideš, tesne pred mi dali infúziu a išla som na sálu
@lagunka0000 a ako ? Dostala si clexane?
@lagunka0000 prepáč za otázku, ale bola si hola? Musela si sa povyzliekat? Ja som brutál hanblivá 🙄🙄🙄 je lepšie dvojdielne pyžamo?
@lagunka0000 prepáč za otázku, ale bola si hola? Musela si sa povyzliekat? Ja som brutál hanblivá 🙄🙄🙄 je lepšie dvojdielne pyžamo?
@jaruska_12 operatérov tvoje telo nebude zaujímať, sice budeš zahalená plachtou ale tak aby op časť bola voľná
A ako ťa maju v dvojdielnom pyžame operovať?
@jaruska_12 operatérov tvoje telo nebude zaujímať, sice budeš zahalená plachtou ale tak aby op časť bola voľná
A ako ťa maju v dvojdielnom pyžame operovať?
@stellarstar nie operovať jasné že nie len či je praktickejšie klasické alebo nočná košeľa ale asi klasické
@stellarstar nie operovať jasné že nie len či je praktickejšie klasické alebo nočná košeľa ale asi klasické
@jaruska_12 záleží od toho kde a čo budú op. Pri žlčníku môžeš mat dvoj, napr ja pri op bedr klbu nemohla , musela som mat košeľu
@lagunka0000 a ako ? Dostala si clexane?
@stellarstar áno, o 22 h
@jaruska_12 dostala som takú košeľu akoby z takej buničiny, pančuchy , po operácii som sa na izbe prezliekla do klasického pyžama
@lagunka0000 máš aj tie antitrombózove ponožky?
@anonym_99c554 áno mala som po operácii na izbe mi ich dali dolu
@anonym_99c554 áno mala som po operácii na izbe mi ich dali dolu
@lagunka0000 mňa operovali utorok, nemám žiadnu poruchu zrazanlivosti krvi a fraxiparin som dostala, včera ma pustili domov a pokračujem v injekciách.
@jaruska_12 Nič v zlom, ale hanblivosť zahoď. Ak ide o tvoje zdravie, hanblivosť tam nemá miesto.
Ja som bola operovaná v zahraničí (cysta na vaječníku), dokonca mi zakázali sa tam dole holiť (kvôli možnej infekcií) minimálne 3 týždne pred op. takže si predstav - zarastená, len v tom plášti...a dokonca v ten deň tam boli vysokoškoláci, ktorí mali prax a asi 15 dospelých vysokoškolákov videlo moju zarastenú vagínu 🤣 Prepáč, ale musela som to sem napísať na odľahčenie. Takže keď som to prežila ja - hrozne hanblivý človek, tak to určite prežiješ aj ty.
@lagunka0000 mňa operovali utorok, nemám žiadnu poruchu zrazanlivosti krvi a fraxiparin som dostala, včera ma pustili domov a pokračujem v injekciách.
@tersanas včera večer som tiež dostala injekciu
@tersanas ako sa cítiš? Ja mám pocit že mám zvýšenú teplotu
@tersanas ako sa cítiš? Ja mám pocit že mám zvýšenú teplotu
@lagunka0000 ak si ešte v nemocnici rieš to tam s nimi

@lagunka0000 a potrebuješ? Užívaš niečo na riedenie krvi?